To obvestilo opisuje, kako podjetje LKW WALTER Internationale Transportorganisation AG, Industriezentrum NÖ-Süd, Straße 14, 2355 Wiener Neudorf, datenschutz@walter-group.com in vsa njegova povezana podjetja koncerna ("WALTER GROUP", "wir"), obdelujejo vaše osebne podatke. Seznam bistvenih povezanih podjetij koncerna, pri katerih se v imenih nahajajo naslednje informacije, najdete tukaj.

Podjetje WALTER GROUP je odgovorno za zaščito vaših podatkov v zadostni meri in za upoštevanje vseh pravnih predpisov za varstvo, za ustrezno ravnanje in za tajnost osebnih podatkov in za varovanje podatkov.

Naslednje izjave so splošne in se splošno nanašajo na vse postopke obdelave podatkov v okviru skupine WALTER GROUP. To pomeni, da bodo navedene okoliščine le deloma nastopile.
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi