Rating Certificate | D&B

Dun & Bradstreet, vodilni ponudnik B2B-gospodarske informacije na svetu, je podjetje LKW WALTER odlikovalo z najboljšo bonitetno oceno 5A1.

Certifikat bonitete | Creditreform

Agencija za poročanje o boniteti potrošnikov Creditreform je podjetju LKW WALTER izdalo potrdilo o odlični boniteti (bonitetni indeks 100).

ISO 9001 | LRQA

Za ureditev, krmiljenje in nenehno izboljšanje postopkov po mednarodnih standardih sistema vodenja kakovosti v skladu z ISO 9001 za krmiljenje zadovoljstva strank.

ISO 14001 | LRQA

LKW WALTER si je postavil cilj, da vse svoje dejavnosti izvaja v smislu čim manjšega onesnaževanja okolja. Zato je bil uveden certificirani sistem ravnanja z okoljem po ISO 14001:2004 standardu.

SQAS Attestation | CEFIC

Sistem "Safety and Quality Assessment for Sustainability" služi za ocenjevanje kakovosti, varnosti in okoljske ustreznosti pri logističnih ponudnikih.

HACCP | LRQA

LKW WALTER ima certificiran koncept HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) za živila in potrošnike, da tako pri svojih prevozih zagotovi izpolnjevanje higienskih zahtev in varnosti živil.

Družbena odgovornost podjetja & trajnost | EcoVadis

EcoVadis je mednaroden portal za podjetja, ki se zavzemajo na področjih socialne odgovornosti (CSR) in trajnosti. Opazujejo in ocenjujejo storitve svojih članov. Podjetje LKW WALTER je prejelo odlikovanje "Gold Recognition Level".

Responsible Care Certificate | ECTA

Svetovna, prostovoljna pobuda kemijske industrije za izboljšanje zdravstvene, varnostne in okoljske situacije s strogimi lastnimi nadzori.

Nagrada Business Superbrand Austria

Superbrand že 20 let ocenjuje najboljše trgovske znamke v več kot 80 državah sveta. Kriteriji za izbor blagovne znamke so njena priljubljenost, imidž, sestava in inovacijski duh.

Elektrika na vodno energijo | Wien Energie

Voda je že danes najpomembnejši vir obnovljive energije. Skupina WALTER GROUP 100 % električne energije pridobi iz vodne energije in s tem podpira trajnostno pridobivanje energije.

Nadaljnje informacije:

^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi