1) Zagotovite si tovorne kapacitete

Prevoz s tovornimi vozili se v Evropi nenehno povečuje. Na vrhuncu sezone je tovorni del zelo zaseden. Zato si dolgoročno zagotovite dodatne fiksne nosilnosti vozila v kombiniranem prevozu.


Tako deluje kombinirani prevoz

2) Pozabite na zastoje, prepovedi vožnje in prometne omejitve

Prepovedi vožnje med konci tedna, ponoči ali med prazniki ne veljajo za železniški in ladijski promet, prav tako pa tukaj ni zastojev.

3) Moderna oprema – enostavno in varno natovarjanje

Več kot 7.000 polprikolic v izvedbi za dviganje z žerjavom – certificirano v skladu z EN 12642 XL – omogoča hitro in varno natovarjanje vaših pošiljk.


Oprema v kombiniranem prometu

4) Posebej za vas določanje lokacije z napravo GPS

Vsi polpriklopniki so opremljeni s telematskim sistemom. Tako boste vedno vedeli, kje se nahaja vaš tovor.

5) Povečajte zmogljivosti natovarjanja – zmanjšajte stroške

Kombiniran prevoz zagotavlja višjo težo natovarjanja do 29 ton. Tako boste zmanjšali postopke natovarjanja in raztovarjanja, skrajšali čas za administrativne zadeve in znižali stroške.

6) Izkoristite visoko fleksibilnost

Želite večjo učinkovitost osebnih virov ter preprečiti prometne konice pri natovarjanju in raztovarjanju? Potem izkoristite naš sistem Standtrailer. Prosto se odločite ali želite tovor natovoriti oz raztovoriti takoj, kasneje ali v večernih urah! Tako boste optimalno izkoristili zmogljivosti osebja za natovarjanje, se izognili dragim čakalnim časom in dodatnim stroškom za osebje.

7) Vaš prispevek okolju in socialni odgovornosti

Občutno boste zmanjšali izpuste škodljivih snovi, predvsem toplogrednega plina CO2 v primerjavi s cestnim prevozom. V kombiniranem prevozu "železnica" za ~ 55 % in v kombiniranem prevozu "pomorski promet na kratke razdalje" za ~ 75 %. Okolje, družba in nenazadnje vaše stranke vam bodo hvaležne! LKW WALTER - CO2 Chart

^ - Top

Za zagotovitev največje možne izkušnje uporablja ta stran piškotke. Z uporabo spletne strani soglašate s shranjevanjem piškotkov. Več informacij najdete tukaj: Pogoji uporabe