Nalagamo in razkladamo za Vas tudi v Severni Afriki. Naša težišča ležijo v Maroku in Tuniziji. Ne glede ali v Marakešu, Tunisu, Sfaxu ali Kairouanu.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Severne Afrike v vse države Evrope in obratno. In to s pomočjo pomorskega prometa na kratke razdalje. Poleg tega vam zagotavljamo največjo možno varnost z natančnim nadzorom našega omrežja varnih parkirišč.
Gorovje Atlas v Severni Afriki Gorovje Atlas v Severni Afriki

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Uporaba prikolic s ponjavami
  • Transporti od hiše do hiše brez pretovarjanja
  • Kratkoročna predhodna obvestila za prevzem po vsej Evropi
  • Natančna kontrola prevozov z najsodobnejšimi telematskimi sistemi
  • Varnostno parkirno omrežje v Maroku/Tuniziji in širom Evrope

Naših najboljših 10 poti na trgu Severne Afrike

Najmočnejše relacije v/iz Severne Afrike (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Italija, Španija, Nemčija, Madžarska, Belgija, Portugalska, Avstrija, Nizozemska, Romunija, Velika Britanija.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Severno Afriko prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Severne Afrike. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Severno Afriko (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov

Katere jezike govorijo pri LKW WALTER?

Pri LKW WALTER delajo sodelavci in sodelavke iz več kot 40 narodnosti in lahko vaše želje po ugodnih prevoznih stroških, hitrem prevzemu blaga in optimalnih dobavnih rokih razumejo v več kot 35 jezikih. Seveda pa govorimo tudi tiste jezike, ki so pomembni za kompletne tovorne prevoze v ciljne trge na Bližnjem Vzhodu, v Severni Afriki, Srednji Aziji in Rusiji.
Ladijski prevoz v Severno Afriko Ladijski prevoz v Severno Afriko

V Severno Afriko s kombiniranim prevozom?

Maroko in Tunizija sta državi v Severni Afriki, ki predstavljata del velikega omrežja kombiniranih prevozov podjetja LKW WALTER. Iz vseh pomembnih ekonomskih središč v Evropi prevažamo Vaše blago v pristanišča Španije ali Italije. Od tam naprej nadaljujemo prevoz z ladjo do Maroka in Tunizije. In sicer s pomorskim prometom na kratkih razdaljah. Vaše prednosti: izognete se zastojem in prepovedim vožnje, na voljo imate več kapacitet za natovarjanje po nižjih stroških, sodobno opremo, GPS-sledenje.
Carinska tabla Carinska tabla

Kako organizira LKW WALTER carinjenje?

Carinjenje je za LKW WALTER preprosto in učinkovito rešeno. V vseh pomembnih pristaniščih in na najbolj zasedenih mejnih prehodih ima LKW WALTER svoje lastne agente za carinjenje.
Stranska ponjava prikolice v odprtem stanju Stranska ponjava prikolice v odprtem stanju

Kako LKW WALTER zagotavlja varnost?

Varnost predstavlja pri podjetju LKW WALTER pomembno temo. S številnimi ukrepi nam uspeva, da kar najbolje zaščitimo ljudi in tovor v času prevoza. Na primer imamo za naše prevozne partnerje in njihove voznike na voljo izobraževalni program za voznike in priročnik za voznike, ki smo ju razvili in uvedli v skladu z mednarodnimi smernicami.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Severno Afriko so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Severno Afriko Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

V katere države bi raje vozili?


^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi