Z najsodobnejšo opremo natovarjamo in raztovarjamo Vaš tovor v Kazahstanu, Uzbekistanu, Turkmenistanu, Tadžikistanu in Kirgizistanu.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Srednje Azije v vse države Evrope in obratno. Prepričali vas bomo z visoko učinkovitostjo in ugodnimi cenami za prevoz. Najsodobnejši telematski sistemi zagotavljajo hkrati tudi natančen nadzor prevoza.
Zemljevid Srednje Azije Zemljevid Srednje Azije

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Konkurenčne tovornine s pomočjo optimalne prevozne logistike
  • Natančna kontrola prevozov z najsodobnejšimi telematskimi sistemi
  • Govorimo jezike vseh Vaših poslovnih partnerjev

Naših najboljših 10 poti na trgu Srednje Azije

Najmočnejše relacije v/iz Srednje Azije (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Švica, Slovaška, Belgija, Italija, Nemčija, Španija, Madžarska, Avstrija, Nizozemska, Grčija.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Srednjo Azijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Srednje Afrike. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Srednji Aziji (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Cestni transporti s tovornjaki Cestni transporti s tovornjaki

Kaj so največje prednosti podjetja LKW WALTER?

S podjetjem LKW WALTER imate enega partnerja za vse evropske tovorne prevoze na vaši strani - ta vam zagotavlja najvišje standarde na področju kakovosti, varnosti in zaščite okolja. Pridobili boste z inovativnimi prevoznimi rešitvami v kombiniranem prometu in uživali boste osebno in strokovno svetovanje v vseh evropskih jezikih.
Vodja transporta na sestanku skupine Vodja transporta na sestanku skupine

Ali je pri LKW WALTER na voljo cenik?

Vsak prevoz je individualen s povsem lastnimi zahtevami (opremo, dobavnim rokom, količino, časom nakladanja/časom razkladanja itd.). Prevozni stroški se lahko glede na situacijo na trgu hitro spremenijo. Zaradi tega posluje LKW WALTER brez fiksnega cenika. Naši prevozni managerji se trudijo, da za Vas vedno poiščejo rešitev z najboljšim razmerjem med kakovostjo storitve in ceno.
Carinska tabla Carinska tabla

Kako organizira LKW WALTER carinjenje?

Carinjenje je za LKW WALTER preprosto in učinkovito rešeno. V vseh pomembnih pristaniščih in na najbolj zasedenih mejnih prehodih ima LKW WALTER svoje lastne agente za carinjenje.
Spletno naročilo CONNECT Spletno naročilo CONNECT

Želite izvedbo prevoznih naročil kar preko spleta?

Pri LKW Walter je to povsem preprosto! Saj z našim portalom za stranke CONNECT prejmete inteligentno orodje, s katerim lahko vaša prevozna naročila udobno sklenete s klikom na miško in imate tudi pregled nad vašimi aktualnimi naročili.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Srednjo Azijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Srednjo Azijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi