Z veliko izkušnjami in posebnim znanjem izvajamo Vaše prevoze za celotno regijo. Ne glede ali v Armeniji, Azerbajdžanu ali Gruziji.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotnega Kavkaza v vse države Evrope in obratno. Za vse države smo idealen partner, ki govori vse vzhodno- in zahodno evropske jezike. Rade volje vam pripravimo po meri pripravljeno ponudbo.
Kavkaz (Mcheta, Gruzija) Kavkaz (Mcheta, Gruzija)

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • EN partner za VSE europske države
  • Osebna oskrba v vašem jeziku
  • Konkurenčne tovorne tarife zaradi optimalne izkoriščenosti

Naših najboljših 10 poti na trgu Kavkaza

Najmočnejše relacije v/iz Kavkaza (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Italija, Velika Britanija, Nemčija, Nizozemska, Romunija, Turčija, Poljska, Španija, Slovaška, Avstrija.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze na Kavkaz prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Kavkaza. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

zLKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze na Kavkaz (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Sestanek skupine Sestanek skupine

Kako visoki so stroški prevoza?

Naše optimalno razmerje med ceno in storitvijo je eden glavnih razlogov, zakaj je podjetje LKW WALTER vodilna špedicija v prometu kompletnih tovorov v evropskem prostoru. S krožnimi vožnjami, inteligentno koordinacijo in sodobno programsko opremo za načrtovanje popolnoma znižamo prazno kilometrino in kar največ povečamo zasedenost.
Carinska tabla Carinska tabla

Kako organizira LKW WALTER carinjenje?

Carinjenje je za LKW WALTER preprosto in učinkovito rešeno. V vseh pomembnih pristaniščih in na najbolj zasedenih mejnih prehodih ima LKW WALTER svoje lastne agente za carinjenje.
Naši sodelavci prihajajo iz več kot 40 držav Naši sodelavci prihajajo iz več kot 40 držav

Kako se LKW WALTER sporazumeva s Vašimi poslovnimi partnerji?

LKW WALTER daje velik poudarek obsežnemu in strokovnemu svetovanju svojih strank. Komuniciramo z Vami in Vašimi poslovnimi partnerji v ustreznem jeziku države. Ker zaposlujemo sodelavke in sodelavce iz več kot 40 držav, smo v vseh ustreznih jezikih pripravljeni na uspeh.
Natovarjanje kamiona s paletiranim blagom Natovarjanje kamiona s paletiranim blagom

Kaj prevaža LKW WALTER?

Osrednja dejavnost podjetja LKW WALTER je organizacija kompletnih prevozov s tovornjaki na cesti in kombiniranih prevozov. Osrednjo dejavnost pa predstavlja prevoz nenevarnega, embaliranega blaga iz panog kot so potrošno blago, lesna in papirna industrija, kovinska, kemična in avtomobilska industrija in panoge elektronike.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Kavkaz so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Kavkaz Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi