Internet of Things, Big Data in Artificial Intelligence - digitalno obdobje odpira številne nove možnosti. Pospešuje spremembe. Povezuje številna področja v podjetjih. Poleg tega vpliva na vrsto in način, kako z našimi strankami in partnerji delamo in komuniciramo.

Digitalni transportni monitoring

Filmstreifen play
True
http://www.lkw-walter.si/-/m/images/lkw/kunden/digital/filmstreifen.gif
LKW WALTER si intenzivno prizadeva za optimizacijo procesov z digitalnimi rešitvami. Z našimi novimi tehnologijami in koncepti poenostavljamo in avtomatiziramo prevoze. S ciljem, da bi v dobavno verigo Supply Chain vključili vse udeležence in procese, da bi povečali preglednost in kakovost podatkov in pospešili informacijske in podatkovne tokove.

7 dobrih razlogov za LKW WALTER

Prepričajte se o vaših prednostih! Kliknite tukaj, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo.

Vaše prednosti digitalizacije v podrobni predstavitvi

Napredek znanja s pomočjo transportnega monitoringa Napredek znanja s pomočjo transportnega monitoringa

Napredek znanja s pomočjo transportnega monitoringa

Naša vozila so opremljena z najsodobnejšimi telematskimi sistemi. Nadzorujemo jih popolnoma samodejno. Sistemi neprekinjeno izračunavajo pričakovan trenutek prihoda (ETA) z upoštevanjem preostalega časa vožnje voznika in aktualnega stanja v prometu. Tako ob vsakem času vemo, kje se vaš tovor nahaja oz. kdaj bo prispel kamion na mesto nakladanja in razkladanja. Pri nenačrtovanih odstopanjih prejme naš transportni menedžer takoj informacijo o tem in lahko preveri alternativne rešitve.


Ohranite pregled nad vašimi prevozi! Seveda lahko tudi vi sledite celotnemu poteku prevoza in ETA. Naš portal za stranke CONNECT vas oskrbuje z ustreznimi informacijami v realnem času pred izdajo naročila in vse do razkladanja. To prednost znanja lahko izkoristite za optimizacijo vaših procesov.


VAŠE KORISTI

 • Pravočasne informacije
 • Optimirana uporaba nakladalnih ramp
 • Preprečevanje časov zaustavitev
 • Izboljšana podpora za stranke
 • Avtomatizacija vaših procesov
Izvedba transporta po meri Izvedba transporta po meri

Izvedba transporta po meri

LKW WALTER vam ponuja individualno prilagojene transportne rešitve. V ta namen morajo biti vse informacije o vaših posebnih potrebah vedno na voljo našim sodelavcem. Zaradi tega shranjujemo vaše informacije o stranki, ki se nanašajo na prevoze, v ENI osrednji podatkovni bazi.


Dodatno lahko z "Business-Rule-Configurator" upoštevamo vaše specifične delovne korake. To nam omogoča upravljanje vaših poslovnih potekov in določanje individualnih in samodejnih procesov monitoringa. S tem lahko dosežemo natančno upravljanje celotnega transportnega procesa in povečamo učinkovitost pri načrtovanju in izvedbi.


VAŠE KORISTI

Upoštevanje individualnih zahtev pri načrtovanju in izvedbi:
 • Odpiralni časi
 • Avisi
 • Oprema za zavarovanje tovora in veliko več
Najbolje obveščeni vozniki z aplikacijo LOADS TODAY Najbolje obveščeni vozniki z aplikacijo LOADS TODAY

Najbolje obveščeni vozniki z aplikacijo LOADS TODAY

Dober voznik je eden glavnih dejavnikov za uspešen transport. Naša aplikacija LOADS TODAY zagotavlja bistven prispevek k temu. Skrajšuje obdobje učenja naših novih voznikov in jih oskrbuje z informacijami o vaših individualnih zahtevah.


Z "virtualnimi kontrolnimi točkami" se osredotočamo na vaše individualne prometne predpise. Če določen voznik vstopi na kontrolno točko, katero smo vzpostavili, prejme navodila vašega mesta za nakladanje ali razkladanje na aplikaciji LOADS TODAY. Tako ima ob pravem času prave informacije.


Poleg tega posredujejo e-izobraževanja na podlagi aplikacije voznikom strokovne specifične vsebine v preprosti obliki. Na primer o osebni zaščitni opremi ali ukrepih za izboljšanje varovanja tovora.


VAŠE KORISTI

 • Skrajšanja faza učenja za voznike
 • Optimalna storitev pri izvedbi transporta
 • Jasno razumljiva e-izobraževanja s slikami in video posnetki
Vaše blago v varnih rokah Vaše blago v varnih rokah

Vaše blago v varnih rokah

Najboljšo mogočo varnost transporta zagotavlja podjetje LKW WALTER z različnimi ukrepi. Tako z nami sodelujejo samo preverjeni vozniki. Poleg tega izbiramo, ob upoštevanjem načrtovanih dobavnih rokov, najhitrejše in najvarnejše transportne poti.


Če je vaše blago na poti, nadzorujemo transport s sodobnimi telematskimi sistemi ob vsaki uri. Od naših voznikov zahtevamo, da v času odmorov poiščejo preverjena in varna parkirišča. o prihodu vozil na mesta nakladanja in razkladanja vas samodejno obvešča naš individualno vzpostavljen sistem "Geofencing".


VAŠE KORISTI

 • Povečanje transportne varnosti
 • Uporaba revidiranih parkirišč
 • Preprečevanje "No-Go" (npr. vroče točke za krajo) območij
Prilagodljive kapacitete za nihajoč volumen Prilagodljive kapacitete za nihajoč volumen

Prilagodljive kapacitete za nihajoč volumen

Na podlagi našega sodelovanja z nadpovprečno številnimi in na splošno preverjenimi transportnimi partnerji smo v stanju, da se izredno hitro odzovemo na sezonska ali konjukturna nihanja.


V našem pregledu tovornega prostora, ki vključuje celotno podjetje, lahko takoj identificiramo, kateri kamioni so trenutno prosti in v vaši bližini. S tem preprečimo časovno intenzivno iskanje ustreznega tovornega prostora.


Naš transportni menedžerji so pozorni na to, da preprečijo prazne vožnje in združijo razpoložljive kapacitete, da se tako prilagodljivo odzovejo na vaše potrebe. Dodatno zagotavljamo z trajnostnim načrtovanjem, da je tudi v časih povečane nestanovitnosti za vas dovolj tovornega prostora.


VAŠE KORISTI

 • Dodatne kapacitete
  - po vsej Evropi
  - po cesti in v kombiniranem prometu
 • Izključno preverjeni transportni partnerji
CONNECT - z enim klikom pregled vaših naročil CONNECT - z enim klikom pregled vaših naročil

CONNECT - z enim klikom pregled vaših naročil

Na našem portalu za stranke CONNECT preprosto in hitro izpeljete vaša transprotna naročila. Posredujete lahko spletno naročilo, prejmete informacije o tovornjakih in lahko tovorne dokumente neposredno prenesete.


Poleg tega lahko v CONNECT spremljate potek vašega transporta v živo. Od izdaje naročila do razkladanja prejmete informacije o pričakovanem trenutku prihoda blaga (ETA) in o že zaključenih mejnikih. Pri nenačrtovanih dogodkih kot npr. pri prometnem zastoju imate ob vsakem času pregled nad situacijo.


CONNECT je na voljo v 27 jezikih in deluje z roko v roki z aplikacijo LOADS TODAY. Voznik potrdi zaključene mejnike kot npr. nakladanje in jih shrani v aplikaciji. Te informacije prejmete tudi vi samodejno na portalu za stranke. S tem imate vedno in ob vsakem času pregled nad vašimi naročili.


VAŠE KORISTI

 • Na voljo ves čas (24/7)
 • Pregled naročil z aktualnim transportnim statusom
 • Tovorni dokumenti za prenos

Portal za stranke CONNECT

Povezljivost Povezljivost

Povezljivost

LKW WALTER izkorišča najnovejše tehnologije, da bi sodelovanje z vami oblikoval še bolj učinkoviteje. S tem nenehno optimiziramo transportne procese in jih avtomatiziramo tam, kjer je to izvedljivo in smiselno. To prinaša številne prednosti. Na primer manj administracijskih stroškov za ponavljajoče procese.


Optimizacija transportnih procesov pomeni za nas prilagoditev vaši informacijski tehnologiji. Preko našega standardiziranega vmesnika API (Application Programming Interface) vam zagotavljamo možnost, da vaše procese avtomatizirate in prispevate k zanesljivi in hitri izmenjavi podatkov.


Pomembno: k temu obdelujemo skoraj vse formate! Na primer elektronsko izmenjavo podatkov. Na željo lahko uporabimo tudi individualne rešitve informacijske tehnologije.


VAŠE KORISTI

 • Prevzem vaših podatkov - 100% kakovost podatkov
 • Samodejna obvestila o statusu in lokaciji
 • Tehnično in operativno varna izvedba

Electronic Data Interchange (EDI)

Digitalizacija ustvarja številne nove potenciale in možnosti. Podjetje LKW WALTER izkorišča te z inteligentnimi rešitvami, ki poenostavljajo procese, jih avtomatizirajo in vedno dalje zasledujejo kakovost transporta. Ali drugače povedano: LKW WALTER oblikuje že danes prihodnost prevozov jutrišnjega dne.

Še vprašanja o digitalizaciji?

Potrebujete več podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in takoj boste prejeli kontaktne podatke vaše osebne kontaktne osebe!

Nadaljnje informacije:

^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi