Špedicija LKW WALTER je mednarodno prevozno podjetje, specializirano za kompletne prevoze s tovornjaki na cesti in v kombiniranem prometu.

Dobri razlogi, ki govorijo za LKW WALTER

  • Z nami imate špediterja za prevoze po vsej Evropi in tudi v in iz Rusije, Nove Zelandije, Bližnjega Vzhoda in Severne Afrike.
  • Ponujamo vam osebno in kompetentno svetovanje v vseh evropskih jezikih - prevozna logistika na najvišjem nivoju.
  • Z inteligentno programsko opremo za načrtovanje prevozov in telematskimi sistemi, omogočamo učinkovit in ekološki prevoz.

Ali potrebujete več informacij?

Potem izberite enega od naslednjih področij in si zagotovite več informacij o ponudbi storitev mednarodne špedicije LKW WALTER.:

Za naročnike

Pridobite s partnerstvom s podjetjem LKW WALTER in si zagotovite več informacij o kratkoročnem prevzemu vašega blaga v vsej Evropi!


Želim naročiti prevoz


Povpraševanje

Za transportne partnerje

Postanite del zmogljivega omrežja izbranih transportnih partnerjev pri ugledni špediciji LKW WALTER!Želim voziti za LKW WALTER


Registracija
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi