Ali iščete tovor?

Bodisi v Evropi, Rusiji, Osrednji Aziji, Bližnjem vzhodu ali Severni Afriki – tovore imamo vedno na razpolago! Pridobite z našo široko ponudbo kompletnih tovorov.


LOADS TODAY vam dnevno nudi tovore širom Evrope (kompletne tovore) za optimalno obremenitev vaših prostih tovornih prostorov. Pokličite nas na brezplačno številko in se pozanimajte o aktualnih ponudbah tovorov. Preko e-pošte boste nato prejeli informacije o želeni poti (naročnina).

Prednosti naše borze tovorov:

Borza tovorov LOADS TODAY Borza tovorov LOADS TODAY
  • BREZPLAČEN dostop do največje ponudbe tovorov v Evropi
  • Dnevne ponudbe tovora preko e-pošte
  • Spletni račun – ohranite svoje račune vedno na vpogled
  • Hitro in zanesljivo plačilo vaših prevoznih storitev
  • Z Vami in Vašimi vozniki se pogovarjamo v Vašem jeziku

Uporabljajte tudi vi LOADS TODAY - portal za prevoznike po vsej Evropi!

Registrirajte se sedaj - brezplačno in neobvezujoče - in na ta način optimizirajte zasedenost svojih vozil (informacije in geslo boste prejeli takoj)!


Namestitev elektronske opreme ni potrebna. Borza tovorov podjetja LKW WALTER vam je na spletu ves čas na voljo!


Pogosta vprašanja za borzo tovorov LOADS TODAY

Največja ponudba kompletnb tovorov v Evropi Največja ponudba kompletnb tovorov v Evropi

Kako najdem primeren tovor?

Vedno lahko iščete tovore po vsej Evropi (npr. Avstriji, Češki, Španiji, Madžarski, Italiji, Estoniji, Finski), Rusiji, Osrednji Aziji, Severni Afriki in Bližnjem vzhodu. Izberite ustrezen tovor za vaš tovornjak in se prijavite kar na spletu.


Naročila prevozov boste prejeli preko borze tovorov preko spleta. Za vse prevožene tovore vam bo na voljo tudi pregled vklj. z računom.

Aktualni tovori iz cele Evrope Aktualni tovori iz cele Evrope

Kako optimirati prazni prostor za tovor?

Zraven tovorov, ki so na voljo na borzi prevozov, lahko pri nas prijavite tudi svoje prazne tovornjake širom Evrope. Ne glede na to, kjer se nahaja vaš prostor za tovor, ki ga imate trenutno na voljo, – na NOrveškem, Hrvaškem, v Maroku ali drugod. To je prednost sodelovanja z mednarodnim špediterjem, kot je LKW WALTER!

Prijava praznih tovornjakov
Aplikacija LOADS TODAY Aplikacija LOADS TODAY

Lahko iščem tovore tudi, ko sem na poti?

LOADS TODAY – vodilna evropska borza za tovore za kompletne tovore (FTL) – je na voljo tudi kot brezplačna aplikacija. Tako boste imeli tudi na poti nenehno dostop do aktualnih tovorov!

Aplikacija LOADS TODAY
Vodja transporta Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov

Kakšno funkcijo opravljajo vaši vodje prevozov?

Naši najbolje usposobljeni vodje prevozov organizirajo kamionske prevoze širom Evrope, tako lahko optimalno obremenimo tudi vaše tovore oz. prostore za tovore. Preverimo vse ponudbe za tovore za vaša vozila in skrbno načrtujemo vsak prevoz.

Ne glede na to, ali iščete tovor v Nemčiji, Franciji, Belgiji, na Danskem ali bolj proti vzhodu, kot na primer na Poljskem, v Romuniji, Bolgariji ali Rusiji. V naši borzi prevozov boste vedno našli ustrezen tovor za vaše vozilo. Kot vodje tovorov boste v sodelovanju z nami deležni številnih prednosti, saj smo strokovnjak na področju logistike!

Nadaljnje informacije:

^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi