Čisti gorski zrak, bistra jezera in sveža pitna voda - Tirol nudi nedotaknjeno naravo in edinstveno kakovost življenja. Priljubljeni prostori za sprostitev, kot sta Zillertal ali Kimsko jezero, so v neposredni bližini, mednarodno znani izletni cilji, kot je muzej Swarovski Kristallwelten, pa so pika na i.

Bližina Innsbrucka in Salzburga ponuja tudi urbane prednosti, kot so odlične možnosti za nakupovanje ter kulturno vzdušje. V bližini vašega delovnega mesta pa se nahajajo tudi dobre restavracije, udobni "pubi", nenavadne diskoteke in ekstravagantni klubi, ki bodo poskrbeli za izjemno dobro počutje.

 

Tudi do zanimivih metropol lahko brez težav prispete: Z osebnim vozilom prispete do Münchna v eni, Züricha v treh ter Dunaja in Milana v štirih urah.


Nadaljnje informacije:

^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi