Zakaj LKW WALTER?

Evropa pod eno streho

Naš trg - Evropa, Rusija, Osrednja Azija, Bližnji vzhod in Severna Afrika - sestavljajo pisan mozaik mentalitet in ljudi. To raznolikost boste našli tudi pri nas. Podjetje LKW WALTER se ravno zato uvršča med najbolj kulturno raznolika podjetja v Evropi. Pri nas boste delali v večkulturnih skupinah s sodelavkami in sodelavci iz več kot 40 držav.
Vaša kariera s podjetjem LKW WALTER play
True
http://www.lkw-walter.si/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

Identifikacija, timsko delo in osebna odgovornost

Človek v svojem gospodarskem delovanju v prvi meri išče smisel in nalogo - filozofija našega podjetja to upošteva. Vzdušje našega podjetja pečatijo ljudje, ki se poistovetijo s svojo nalogo in želijo nekaj doseči v svojem poklicnem življenju. Naše sodelavke in sodelavci delajo v majhnih skupinah, kjer prevzemajo osebno odgovornost. Načrtovali boste svoje gospodarske cilje in prevzeli trgovsko odgovornost.

 

Popolne pogoje za to ustvarjajo naše pisarne odprtega tipa Open Space. Njihove prilagodljive, variabilne velikosti prostorov omogočajo dinamično delo, učinkovito timsko delo, možnost sodelovanja različnih oddelkov pa spodbuja tudi rast različnih področij.

 

Skupina WALTER GROUP se ponaša tudi s kooperativnim vodenjem. Med vodji in njihovimi skupinami poteka dobra komunikacija. Uspeh vedno tvori celotna skupina.

Šport in dogodki

Delo je treba uravnotežiti. Spodbujamo športne aktivnosti, kot so odbojka na mivki, tenis ali smučanje, ob tem pa podpiramo nogometno moštvo in moštvo hokeja na ledu. Seveda pa ob športnem vzdušju ne sme manjkati tudi zabava: za to poskrbimo s turnirji, ki potekajo znotraj podjetja, kot tudi s prijateljskimi igrami z drugimi podjetji. Prav tako imamo ekipe, ki se udeležujejo ženskega teka v Innsbrucku in Business Run na Dunaju.

 

Nove sodelavke in sodelavci se bodo brez težav vključili v naše podjetje: Božična prireditev in poletne zabave, večerne prireditve posameznih oddelkov v pubu podjetja in dogodki na prostem so zelo priljubljeni in krepijo občutek pripadnosti skupini.

Družina in trajnost

Razvoj našega podjetja že od samega začetka spremlja odgovorno ravnanje s sodelavkami in sodelavci, strankami in poslovnimi partnerji, ki je še vedno del naše podjetniške kulture.

 

Smo družinsko podjetje, ki spodbuja trajnostno gospodarjenje. Zato vodimo naše podjetje tako, da se bo obdržalo na dolgi rok in se lahko trajno razvija. Podjetje LKW WALTER je usmerjeno na razvoj in dolgoročno delovanje, ob tem pa upošteva gospodarske, ekološke in socialne cilje.

 

Skupina WALTER GROUP nenehno in trajno raste. Bodite del rasti tudi vi!

^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi