Naloga s pogledom v prihodnost …

Svetovna menjava blaga se iz leta v leto veča. Moderne komunikacijske tehnologije omogočajo vedno lažje vzpostavljanje globalnih poslovnih odnosov.

 

Za hitro in zanesljivo menjavo blaga so zaželene optimalne in fleksibilne transportne rešitve. To je delno povezano z vsestranskimi poklicnimi izzivi ter delno z zagotovljeno perspektivo prihodnosti.

 

LKW WALTER je v glavnem neodvisen od konjukturnih nihanj. Razlog za to se skriva v specializaciji v transportu, široki razpršenosti sektorja naših strank in seveda v uravnoteženi strukturi naših strank, ki je sestavljena iz majhnih in srednjih podjetij kot tudi mednarodnih združenj.

 

S tem dajemo varnost podjetjem in zagotavljamo trajnostni uspeh.

Natovarjanje prikolice na terminalu v Rostocku
Natovarjanje prikolice na terminalu v Rostocku
Vodja transporta
Vodja transporta
Cestni prevoz Truck & Trailer
Cestni prevoz Truck & Trailer

Inovacije s pionirskim delom v kombiniranem prometu

Vedno večji transportni obseg zahteva inovativne transportne rešitve, ki bodo upoštevale podnebne spremembe in nihanja cen goriva. LKW WALTER že od leta 1984 nudi pionirsko delo pri razvoju kombiniranega prometa železnica/cesta oz. pomorski promet na kratke razdalje.

Poenostavljen prikaz evropske mreže podjetja LKW WALTER v kombiniranem prometu Relacije kombiniranega prevoza

Z dnevno več kot 300 odhodi, ki potekajo na več kot 200 kratkih pomorskih poteh in železniških progah povezuje podjetje LKW WALTER v kombiniranem prevozu vsa pomembna gospodarska središča v Evropi.

 

Kot eden največjih udeležencev v evropskem kombiniranem prometu, prispeva LKW WALTER s to okolju prijazno transportno alternativo k bistvenemu zmanjšanju emisij CO2.


Nadaljnje informacije:

^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi