Podjetje LKW WALTER je bilo ustanovljeno leta 1924 kot majhno družinsko podjetje in se danes uvršča med največja podjetja na področju kompletnih tovorov v Evropi in med najboljših 100 podjetij v Avstriji. Skupina WALTER GROUP je zdrav, finančno močen in v celoti avstrijski zasebni koncern. Prizadevamo si za trajnost in obstojnost. To velja tudi za vašo šolanje in usposabljanje, ki ga vidimo kot osnovno investicijo v prihodnost našega podjetja.

  • Zanima nas vaše dolgoročno sodelovanje.
  • Učimo in spremljamo vas pri vašem razvoju in na vaši poklicni poti.
  • Podpiramo vaše strokovne in socialne kompetence.
  • Ponujamo vam delovno okolje, prijazno za komunikacijo in polno izzivov.
  • Daljnosežne kompetence odločanja omogočajo našim učinkovitim sodelavcem in sodelavkam, da dosežejo hitre osebne kariere.
  • Vodstvena delovna mesta zasedajo izključno delavci iz naših vrst!

 

Skupina WALTER GROUP nenehno in trajno raste. Bodite del rasti tudi vi!!

 

LKW WALTER - 1924
1924
LKW WALTER - 1983
1983
LKW WALTER - 2014
2014
Moj prinos kot podjetnik za gospodarski uspeh podjetja LKW WALTER je v pridobivanju najboljših talentov iz cele Evrope za našo firmo. Začeli smo kot manjše družinsko podjetje – razvili smo se v veliko družino, ki ima dolžnost trajno prispevati za gospodarsko blaginjo in socialno trdnost v družbi, in sicer v harmoniji z naravo in okoljem.

Izvleček govora ustanovitelja ob svojem 85. rojstnem dnevu

Nadaljnje informacije:

^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi