Uspešni učitelji vas spremljajo med izobraževanjem in usposabljanjem. Uspešni učitelji vas spremljajo med izobraževanjem in usposabljanjem.
Najboljša možna izobrazba, nenehno učenje in nadaljnje izobraževanje so osnovni elementi strukture našega podjetja. Vrhunsko usposobljene sodelavke in sodelavci z visokimi socialnimi kompetencami so hkrati ključ za uspeh podjetja.

WALTER ACADEMY – „središče“ našega podjetja – je hkrati tudi središče izobraževanja in nadaljnjega usposabljanja, kjer se izvajajo izbrana šolanja, seminarji, konference in posebne prireditve. Je kraj srečanj, dialogov in kovnica novih idej.

Z namestitvijo v hiši, kjer so živeli ustanovitelji podjetja, ponuja WALTER ACADEMY ne samo idealen okvir za posredovanje znanja, temveč še posebej za posredovanje naših osnovnih vrednot in naše filozofije na prihodnje generacije sodelavcev. WALTER ACADEMY omogoča, da se na edinstven način podrobno seznanite s skupino WALTER GROUP.
„Vse, kar zadeva vodenje se steka v to, da svoje vrednote dejansko živimo in smo dober učitelj.“
(Citat ustanovitelja našega podjetja)
Uspeh se začne z ustrezno izobrazbo!
Uspeh se začne z ustrezno izobrazbo!
WALTER ACADEMY - Jedilnica
WALTER ACADEMY - Jedilnica
WALTER ACADEMY - Učilnice
WALTER ACADEMY - Učilnice

Nadaljnje informacije:

^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi