Uspeh se prične z ustrezno izobrazbo

Vsaka pot se prične s prvim korakom: Svojo poklicno pot pričnete pri nas s pripravniškim programom "Train the Winner". Tukaj se boste s pomočjo strokovnjakov, s praktičnimi primeri in skozi dialog priučili potrebnih veščin.

 

Training on the Job pomeni, da boste od samega začetka vključeni v vsakodnevno poslovanje. Številni strokovni seminarji in delavnice vam zagotavljajo ustrezno osnovno izobrazbo. Ob tem vas bodo spremljali izkušene trenerke in trenerji.

 

Glede na talent in sposobnosti boste prevzeli svoje osebno področje odgovornosti.

Dodatno izobraževanje - učenje za prihodnost

Individualne možnosti nadaljnjega usposabljanja, kot so usposabljanje na področju marketinga in prodaje, strokovna izobraževanja, menedžerski seminarji, osebnostno izobraževanje, spodbujajo vaš talent. V okviru našega programa inštruiranja boste imeli ves čas na voljo podporo, da boste priučeno strokovno znanje lahko prenesli v prakso.

 

WALTER ACADEMY

 

S poslovnimi partnerji se sporazumevamo v njihovem maternem jeziku. S poslovnimi partnerji se sporazumevamo v njihovem maternem jeziku.

"Govorimo Evropsko!"

S poslovnimi partnerji se sporazumevamo v njihovem maternem jeziku. Z individualnimi urami ali v skupinskih tečajih se lahko naučite novega jezika ali izpopolnite predhodno znanje tujega jezika. Jezikovna usposabljanja v različnih evropskih mestih (npr. Sankt Petersburgu, Krakovu, Lizboni ali Malagi) zaokrožijo izobraževanje.

Nadaljnje informacije:

^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi