Akcija in dinamika

Vodja transporta Vodja transporta

Naši izkušeni vodje transporta preverijo vsako posamezno transportno naročilo od naročila do raztovarjanja blaga in tako zagotovijo gladek potek dela.

 

Vaša naloga kot vodja transporta je povezovanje strank in transportnih partnerjev širom Evrope. Z vozniki boste v neposrednem stiku in boste natančno spremljali transport. Vi ste osrednja točka za vse informacije. Vaš delovni vsakdan zaznamuje intenzivna komunikacija. Timsko delo je ključ do uspeha.

 

V majhnih timih boste samostojno sprejemali odločitve "kot podjetnik" (Profitni center). Načrtovali boste svoje gospodarske cilje in prevzeli trgovsko odgovornost.

 

Vaše naloge:

  • Delujete v vlogi posrednika med strankami iz industrije in trgovine ter našimi transportnimi partnerji
  • Organizirate in upravljate mednarodne transporte (deželni prevozi in kombinirani prevozi)
  • Samostojno vodite nakupna in prodajna pogajanja
  • Ste kontaktna oseba za znane globalne akterje
  • Potujete na srečanja z našimi poslovnimi partnerji iz cele Evrope
  • Analizirate in optimirate naše mednarodne tokove blaga
  • Samostojno nadzirate uspeh z našim informacijskim sistemom
play
True
http://www.lkw-walter.si/-/m/images/lkw/bewerber/lkw-walter-transportmanager-intro.jpg

Stefanie K., Transport Managerin:
"Vsak dan prinese nove izzive. Tesno sodelovanje s strankami in transportnimi partnerji omogoča izboljšanje jezikovnih sposobnosti in spoznavanje različnih značajev in kultur. Pri nas nihče ne sedi osamljeno v kotu, temveč sodelujemo v uigranih skupinah. Zaradi dobrega delovnega vzdušja se vsak dan znova veselim."

 

Dieter S., Transport Manager:
"Raznolikost mojega dela me navdušuje: pridobivamo nove stranke, skrbimo za transportne partnerje, gremo na službena potovanja ter razvijamo trge. Ob vsem tem pa imam možnost uporabe in izboljševanja svojih jezikovnih sposobnosti."


Nadaljnje informacije:

^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi