Počitniško pripravništvo

V poletnih mesecih nudimo zavzetim dijakinjam in dijakom, kot tudi študentkam in študentom možnost, da aktivno spoznajo prakso.

 

Ponudba velja za dijake poklicnih višjih šol, ekonomskih, turističnih in tehniških smeri, kot tudi študentke in študente poslovno-ekonomskih študijskih smeri.

Poklicna praksa

Pridobite izkušnje v pripravništvu Pridobite izkušnje v pripravništvu

Študentje mednarodnih smeri, lahko opravljajo večmesečno poklicno prakso na eni izmed naših dveh lokacij.

 

Pridobite izkušnje!

 

Pri nas praktikantke in praktikanti ne opazujejo samo, ampak so ob spremljavi izkušenega trenerja od samega začetka vključeni v dejavnost. Naše geslo je "Training on the Job"!

 

Prevzeli boste naloge in odgovornosti, ki ustrezajo vašemu osebnemu razvoju in napredovanju. Tako boste imeli priložnost izkoristiti svoje osebne talente in prednosti.

Daniel S., HAK Wien:
"Moja praksa pri podjetju LKW WALTER je bila eden izmed vrhuncev v prejšnjem šolskem letu. Družinsko vzdušje me je navdušilo, zato sem takoj želel izvedeti vse o poteku dela pri LKW WALTER. Bila je enkratna izkušnja, ki je presegla moja pričakovanja."

Nadaljnje informacije:

^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi