Kooperativni slog vodenja in velika mera lastne odgovornosti

Prepričani smo, da človek v svojem gospodarskem udejstvovanju išče smisel in nalogo, ki mu omogoča, da razvija svojo osebnost.

Znameniti avstrijski nevrolog in psihiater Viktor E. Frankl je to izrazil z naslednjimi besedami:

"Ni odvisno od samega poklica, temveč od nas, če se bo tisto osebno in specifično, kar odlikuje edinstvenost naše eksistence, pri delu uveljavilo in tako življenje naredilo smiselno ali ne."

(Skupina WALTER GROUP podpira center Viktor Frankl na Dunaju in sicer vse od ustanovitve v letu 2004. Spodbuja širjenje nauka in razmišljanja Viktorja Frankla.)

 

Podlaga filozofije našega podjetja je v korporativnem stilu vodenja in velikem zaupanju v naše sodelavke in sodelavce. Ti delujejo na nek način kot podjetniki, z veliko mero lastne odgovornosti.

 

Dajemo tudi velik pomen družinskemu čutu in dolgoročnim odnosom z našimi sodelavkami in sodelavci. Socialna odgovornost je eden izmed bistvenih elementov za trajnosten uspeh podjetja.

 

Kulturna raznolikost in družbena zavzetost

WALTER GROUP si prizadeva, da bi pod svoje okrilje pridobila najboljše talente iz vseh evropskih držav. Pozdravljamo njihovo kulturno raznolikost in spodbujamo veliko aktivnosti za vzdrževanje družbenih stikov. Odobravamo zdrav življenjski slog in podpiramo športne dejavnosti in telovadbo naših sodelavk in sodelavcev.

 

WALTER GROUP nudi vsem sodelavkam in sodelavcem kot tudi poslovnim partnerjem varnost zdravega in finančno močnega zasebnega podjetja.

 

Našim strankam želimo zagotoviti kakovostne storitve v sozvočju z naravo in okoljem ter prispevati k trajnostni gospodarski blaginji in družbeni koheziji.


Nadaljnje informacije:

^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi