Naši jezikovno usposobljeni transportni managerji organizirajo natovarjanje in raztovarjanje Vašega blaga v sej državi. Ne glede ali mesto Taškent, Samarkand, Bukhara ali Urgench.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotnega Uzbekistana v vse države Evrope in obratno. Delamo zanesljivo, individualno in stroškovno učinkovito. Pridobite z inteligentno logistiko na najvišji stopnji.
Zemljevid Uzbekistana Zemljevid Uzbekistana

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Centralna dispozicija vseh držav Evrope v eni roki
  • Govorimo vse evropske jezike
  • Hiter prevzem Vašega blaga v celotni Evropi
  • Brez prepovedi vožnje ponoči, ob vikendih ali praznikih

Naših najboljših 10 poti na trgu Uzbekistana

Najmočnejše relacije v/iz Uzbekistana (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Avstrija, Slovaška, Italija, Poljska, Madžarska, Luksemburg, Francija, Češka, Črna Gora, Nemčija.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Uzbekistan prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Uzbekistana. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Uzbekistan (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Natovarjanje kamiona s paletiranim blagom Natovarjanje kamiona s paletiranim blagom

Kaj prevaža LKW WALTER?

Osrednja dejavnost podjetja LKW WALTER je organizacija kompletnih prevozov s tovornjaki na cesti in kombiniranih prevozov. Osrednjo dejavnost pa predstavlja prevoz nenevarnega, embaliranega blaga iz panog kot so potrošno blago, lesna in papirna industrija, kovinska, kemična in avtomobilska industrija in panoge elektronike.
Poslovni sestanek pri LKW WALTER Poslovni sestanek pri LKW WALTER

Kako fleksibilno deluje LKW WALTER?

Komunikacijske poti pri LKW WALTER so zelo kratke. Vse odločitve se hitro sprejmejo in so skladne s samo situacijo. Pri LKW WALTER so upravljanje ključnih strank, prodajni menedžment in prevozni menedžment pod eno streho. Poleg tega smo dnevno v stiku z našimi strankami, šoferji in mesti za nakladanje in razkladanje.
Zemljevid Vzhodne Evrope Zemljevid Vzhodne Evrope

Koliko izkušenj na področju Vzhodne Evrope ima LKW WALTER?

Odločite se za LKW WALTER in zaupajte v evropsko vodilno podjetje na trgu na področju kompletnih prevozov. Kot takšni imamo več kot 60 let izkušenj na področju logistike v Vzhodni Evropi in ustrezno poznavanje jezikov. Z obojim pridobimo v vsaki fazi Vašega prevoznega naročila, vse od rezervacije pa do dobave.
Carinska tabla Carinska tabla

Kako organizira LKW WALTER carinjenje?

Carinjenje je za LKW WALTER preprosto in učinkovito rešeno. V vseh pomembnih pristaniščih in na najbolj zasedenih mejnih prehodih ima LKW WALTER svoje lastne agente za carinjenje.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Uzbekistan so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Uzbekistan Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi