Naši transportni managerji spretno organizirajo natovarjanje in raztovarjanje Vašega blaga v mestu Dushanbe, Kuhjand ali Khorough.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotnega Tadžikistana v vse države Evrope in obratno. Naši transportni managerji vam zagotavljajo učinkovito in varno izvedbo vaših naročil. Vključno z natančnim nadzorom prevoza z nadzorom GPS.
Zemljevid Tadžikistana Zemljevid Tadžikistana

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Vaše špedicije za nacionalne in mednarodne prevoze.
  • Vaš špediter za kamionske prevoze po vsej Evropi
  • Konkurenčne tovornine s pomočjo optimalne prevozne logistike

Vašo ponudbo za prevoze v Tadžikistan prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Tadžikistana. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Tadžikistan (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Zemljevid Vzhodne Evrope Zemljevid Vzhodne Evrope

Koliko izkušenj na področju Vzhodne Evrope ima LKW WALTER?

Odločite se za LKW WALTER in zaupajte v evropsko vodilno podjetje na trgu na področju kompletnih prevozov. Kot takšni imamo več kot 60 let izkušenj na področju logistike v Vzhodni Evropi in ustrezno poznavanje jezikov. Z obojim pridobimo v vsaki fazi Vašega prevoznega naročila, vse od rezervacije pa do dobave.
Naši sodelavci prihajajo iz več kot 40 držav Naši sodelavci prihajajo iz več kot 40 držav

Kako se LKW WALTER sporazumeva s Vašimi poslovnimi partnerji?

LKW WALTER daje velik poudarek obsežnemu in strokovnemu svetovanju svojih strank. Komuniciramo z Vami in Vašimi poslovnimi partnerji v ustreznem jeziku države. Ker zaposlujemo sodelavke in sodelavce iz več kot 40 držav, smo v vseh ustreznih jezikih pripravljeni na uspeh.
Izobraževalni program voznikov v kraju Duisburg (Nemčija) Izobraževalni program voznikov v kraju Duisburg (Nemčija)

LKW WALTER za več varnosti na cesti?

Kot velika organizacija na področju prevozov nam je zelo pomembna varnost na cesti. Zaradi tega smo razvili obsežen program izobraževanja za voznike in priročnik za voznike. Poleg tega smo aktivni v evropskih delovnih skupinah, v katerih se pripravljajo izboljšani delovni pogoji za voznike kamionov ali pa poenotenje varnosti tovora v Evropi.
Skladišče z visokimi regali pri WALTER LAGER-BETRIEBE (Avstrija - Wiener Neudorf) Skladišče z visokimi regali pri WALTER LAGER-BETRIEBE (Avstrija - Wiener Neudorf)

Ali LKW WALTER ponuja tudi skladiščne površine?

Ja, v Wiener Neudorf ponuja hčerinsko podjetje WALTER LAGER-BETRIEBE sodobna visoka skladišča. Idealen partner za rešitve centralnega skladiščenja in poslovanja z zunanjimi izvajalci. Pripravimo idealen koncept skladiščenja, prilagojen Vašim potrebam. Več podrobnosti najdete na naslovu www.walter-lager-betriebe.com.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Tadžikistan so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Tadžikistan Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi