Ne glede ali v Madridu, Barceloni, Sevilli, Valenciji ali Malagi, Vaše blago natovarjamo in raztovarjamo povsod v državi Cervantesa, Mirója in Gaudíja.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Španije v vse države Evrope in obratno. S centralno dispozicijo vseh držav Evrope v eni roki boste pridobili s številnimi prednostmi. Na izbranih poteh pa prav tako delujemo tudi na področju kombiniranega prometa.
Zemljevid Španije Zemljevid Španije

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Natančna kontrola prevozov z najsodobnejšimi telematskimi sistemi
  • Večja obremenitev (do 29 ton tovorne teže) na področju kombiniranih prevozov
  • Govorimo jezike vseh Vaših poslovnih partnerjev

Naših najboljših 10 poti na trgu Španije

Najmočnejše relacije v/iz Španije (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Italija, Nemčija, Francija, Velika Britanija, Portugalska, Belgija, Nizozemska, Avstrija, Madžarska, Švedska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Španijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Španije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Španijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

<STRONG>Kompletni kamionski transporti po celotni Evropi organizirani na enem mestu</STRONG> Kompletni kamionski transporti po celotni Evropi organizirani na enem mestu

Kam izvaja LKW WALTER prevoze?

Špedicija LKW WALTER ponuja kompletne tovorne prevoze po vsej Evropi iz ene roke. Vaše blago prevažamo po vsej Evropi in tudi v Rusijo, Srednjo Azijo, Severno Aftriko in na Bližnji Vzhod in obratno. Poleg tega izvajamo tudi državne prevoze v posameznih državah Evropske unije (Avstrija, Nemčija, Velika Britanija, Španija, Francija in Švedska).
LKW WALTER blok vlak v Lorchu (Nemčija) LKW WALTER blok vlak v Lorchu (Nemčija)

Koliko izkušenj ima LKW WALTER v kombiniranem prometu?

LKW WALTER že od začetka leta 1980 let deluje na področju inovativnih prevozov v primerjavi z običajnim cestnim prevozom. Z doslednim oblikovanjem intermodalnega omrežja smo danes eden največjih udeležencev v evropskem prostoru na področju kombiniranega prometa.
Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock

Kako velik je vozni park podjetja LKW WALTER?

LKW WALTER ima na voljo po vsej Evropi razširjeno omrežje prevoznih partnerjev, ki je sestavljeno iz več kot 14.000 izbranih prevoznih partnerjev, ki so bili skrbno izbrani po naših visokih zahtevah po kakovosti. Poleg cestnih prevozov zagotavljamo tudi kombinirane prevoze, kjer smo z več kot 10.000 polpriklopniki, primernimi za dvig z žerjavom, eden izmed največjih predstavnikov.
Izpostava Kufstein Izpostava Kufstein

Ali je podjetje LKW WALTER del koncerna?

LKW WALTER je avstrijsko zasebno podjetje (100 % družinska last) in sodi v skupino WALTER GROUP. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1924 in je že desetletja uspešno pri svojem poslovanju. Zanesite se na v vsakem pogledu stabilnega partnerja, kateremu mednarodne bonitetne agencije številna leta potrjujejo prvovrstno boniteto.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Španijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Španijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi