Ne glede ali Bratislava, Nitra, Košice ali Banska Bystrica, Vaše blago natovarjamo in raztovarjamo na vsakem kraju države.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Slovaške v vse države Evrope in obratno. Pri tem dajemo še posebno pozornost zanesljivosti in stroškovni učinkovitosti. Na izbranih poteh pa prav tako delujemo tudi na področju kombiniranega prometa.
Pogled na Bratislavo, Slovaška Pogled na Bratislavo, Slovaška

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Hiter prevzem vašega blaga širom Evrope
  • Govorimo vse evropske jezike
  • Okolju prijazna transportna alternativa "Kombinirani promet" – do 29 ton
  • Natančna kontrola prevozov z najsodobnejšimi telematskimi sistemi
  • Konkurenčne tovornine s pomočjo optimalne prevozne logistike

Naših najboljših 10 poti na trgu Slovaške

Najmočnejše relacije na/iz Slovaške (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Nemčija, Velika Britanija, Švedska, Avstrija, Francija, Nizozemska, Španija, Italija, Belgija, Poljska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze na Slovaško prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Slovaške. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze na Slovaško (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Centralna dispozicija Vaših kompletnih tovornih prevozov Centralna dispozicija Vaših kompletnih tovornih prevozov

Kaj pri tem pomeni "iz ene roke"?

LKW WALTER prevzema dispozicijo Vaših kompletnih tovorov v vse države Evrope in tudi v Rusijo, Centralno Azijo, na Bližnji Vzhod in v Severno Afriko. Neodvisno od tega, kjer ima Vaše podjetje svojo lokacijo. Naši visoko usposobljeni sodelavci iz vse Evrope so odgovorni za vaša naročila, vse od rezervacije pa do dobave in vam svetujejo v vašem jeziku.
Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck

Katere prednosti ima kombiniran transport?

Intermodalne prevozne rešitve s podjetjem LKW WALTER Vam ponujajo številne prednosti. Na primer z zagotavljanjem opreme, ki je vedno na voljo, visoko težo nakladanja do 29 ton, in pri obhajanju voznih omejitev ponoči ali ob praznikih.
Spletno naročilo CONNECT Spletno naročilo CONNECT

Želite izvedbo prevoznih naročil kar preko spleta?

Pri LKW Walter je to povsem preprosto! Saj z našim portalom za stranke CONNECT prejmete inteligentno orodje, s katerim lahko vaša prevozna naročila udobno sklenete s klikom na miško in imate tudi pregled nad vašimi aktualnimi naročili.
Voznik pri varovanju paletnega blaga Voznik pri varovanju paletnega blaga

Kaj razume LKW WALTER pod pojmom kakovost?

Kakovost pomeni za LKW WALTER v prvi vrsti, da optimalno izpolnimo pričakovanja naših strank. Zaradi tega smo v vsem podjetju uvedli standard ISO 9001. Upoštevanje tega standarda nadzoruje skupina koncerna imenovana Shared Service SHEQ-Managementteam, ki svoje aktivnosti objavlja tudi v poročilu podjetja.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Slovaško so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Slovaško Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi