Z najsodobnejšo opremo natovarjamo oz. raztovarjamo vaše blago prilagodljivo v vsej državi. Ne glede ali Damask, Aleppo, al-Hasaka ali na katerem drugem kraju te predazijske države.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Sirije v vse države Evrope in obratno. Zaupajte našim izkušenim prevoznim managerjem, ki vam zagotavljajo najboljši možen nadzor prevoza. Poleg tega Vas bomo v vašem maternem jeziku redno obveščali o tekočih zadevah.
Sirska zastava Sirska zastava

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Vaš špediter za kamionske prevoze po vsej Evropi
  • Transporti od hiše do hiše brez pretovarjanja
  • Dnevne možnosti prevzemov

Vašo ponudbo za prevoze v Sirijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Sirije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Sirijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Natovarjanje kamiona s paletiranim blagom Natovarjanje kamiona s paletiranim blagom

Kaj prevaža LKW WALTER?

Osrednja dejavnost podjetja LKW WALTER je organizacija kompletnih prevozov s tovornjaki na cesti in kombiniranih prevozov. Osrednjo dejavnost pa predstavlja prevoz nenevarnega, embaliranega blaga iz panog kot so potrošno blago, lesna in papirna industrija, kovinska, kemična in avtomobilska industrija in panoge elektronike.
LKW WALTER blok vlak v St. Jodok am Brenner LKW WALTER blok vlak v St. Jodok am Brenner

Ali izvaja LKW WALTER svoje prevoze na okolju prijazen način?

S premestitvijo transporta s cest na »tire« in »morje« pomembno prispevamo k zmanjševanju emisij škodljivih snovi, predvsem toplogrednega plina CO2.
Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov

Katere jezike govorijo pri LKW WALTER?

Pri LKW WALTER delajo sodelavci in sodelavke iz več kot 40 narodnosti in lahko vaše želje po ugodnih prevoznih stroških, hitrem prevzemu blaga in optimalnih dobavnih rokih razumejo v več kot 35 jezikih. Seveda pa govorimo tudi tiste jezike, ki so pomembni za kompletne tovorne prevoze v ciljne trge na Bližnjem Vzhodu, v Severni Afriki, Srednji Aziji in Rusiji.
Carinska tabla Centralna dispozicija Vaših kompletnih tovornih prevozov

Kaj pri tem pomeni "iz ene roke"?

LKW WALTER prevzema dispozicijo Vaših kompletnih tovorov v vse države Evrope in tudi v Rusijo, Centralno Azijo, na Bližnji Vzhod in v Severno Afriko. Neodvisno od tega, kjer ima Vaše podjetje svojo lokacijo. Naši visoko usposobljeni sodelavci iz vse Evrope so odgovorni za vaša naročila, vse od rezervacije pa do dobave in vam svetujejo v vašem jeziku.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Sirijo so vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Sirijo vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi