Naši transportni managerji organizirajo natovarjanje in raztovarjanje Vašega blaga v Belfastu, Londonderry, Enniskillen, Ballycastle, kakor tudi v drugih mestih Severne Irske.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Severne Irske v vse države Evrope in obratno. Tako uživate vse prednosti, ki jih pričakujete od podjetja, ki je vodilno na trgu kamionskih prevozov. Na primer konkurenčne cene prevozov z največjim možnim znižanjem prazne kilometrine.
Zemljevid Severne Irske Zemljevid Severne Irske

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Nadzor transporta z GPS-nadzorom
  • Dolgoročni dogovori z najpomembnejšimi prevoznimi družbami
  • Govorimo jezike vseh Vaših poslovnih partnerjev

Naših najboljših 10 poti na trgu Severne Irske

Najmočnejše relacije v/iz Severne Irske (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Velika Britanija, Nemčija, Italija, Španija, Alžirija, Hrvaška, Slovenija, Nizozemska, Poljska, Madžarska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze na Severno Irsko prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Severne Irske. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Severno Irsko (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Vodja transporta na sestanku skupine Vodja transporta na sestanku skupine

Ali je pri LKW WALTER na voljo cenik?

Vsak prevoz je individualen s povsem lastnimi zahtevami (opremo, dobavnim rokom, količino, časom nakladanja/časom razkladanja itd.). Prevozni stroški se lahko glede na situacijo na trgu hitro spremenijo. Zaradi tega posluje LKW WALTER brez fiksnega cenika. Naši prevozni managerji se trudijo, da za Vas vedno poiščejo rešitev z najboljšim razmerjem med kakovostjo storitve in ceno.
13,6 m kamion s cerado (Trailer in Tautliner) 13,6 m kamion s cerado (Trailer in Tautliner)

Katero opremo uporablja LKW WALTER pri prevozih?

Standardno uporabljamo 13,6 m dolge kamione s cerado (trailer in trautliner). Po potrebi lahko na določenih relacijah uporabljamo druge vrste kamionov (mega priklopniki, jumbo, jumbo priklopnike, majhne kamione,...). V kombiniranem prometu stavimo na priklopnike, ki jih je možno dvigniti z žerjavom, dodatno pa so na voljo tudi mega priklopniki za dvig z žerjavom (notranja višina: 3m), kakor tudi posebni priklopniki s prekatom za tuljave.
Evropske povezave v kombiniranem prometu Evropske povezave v kombiniranem prometu

Kam vse dobavlja LKW WALTER v kombiniranem prometu?

Omrežje kombiniranega prometa podjetja LKW WALTER obsega države Beneluksa, Nemčijo, Francijo, Grčijo, Veliko Britanijo/Irsko, Italijo, Maroko, Tunizijo, Avstrijo, Poljsko, Romunijo, Rusijo, Švico, Skandinavijo, Slovaško, Slovenijo, Hrvaško, Španijo, Portugalsko, Češko in Madžarsko.
Poslovni sestanek pri LKW WALTER Poslovni sestanek pri LKW WALTER

Kako fleksibilno deluje LKW WALTER?

Komunikacijske poti pri LKW WALTER so zelo kratke. Vse odločitve se hitro sprejmejo in so skladne s samo situacijo. Pri LKW WALTER so upravljanje ključnih strank, prodajni menedžment in prevozni menedžment pod eno streho. Poleg tega smo dnevno v stiku z našimi strankami, šoferji in mesti za nakladanje in razkladanje.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Severno Irsko so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Severno Irsko Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi