Z veliko poznavanja posamezne države izvajamo za Vas prevoze v mestu Riad, Dschidda in povsod drugje v državi, med Rdečim morjem in Perzijskim zalivom.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Saudove-Arabije v vse države Evrope in obratno. Naši transportni managerji in najsodobnejši sistemi telematike vam zagotavljajo brezhiben potek prevoza. Poleg tega pridobite z optimalnimi roki in popolno logistiko.
Cestni znak - Saudova Arabija Cestni znak - Saudova Arabija

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Optimalni transportni časi
  • Transporti od hiše do hiše brez pretovarjanja
  • Natančno spremljanje transporta, s strani naših managerjev za transport, je zagotovljeno

Vašo ponudbo za prevoze v Saudovo Arabijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Saudove Arabije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Saudovo Arabijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Cestni transporti s tovornjaki Cestni transporti s tovornjaki

Kaj so največje prednosti podjetja LKW WALTER?

S podjetjem LKW WALTER imate enega partnerja za vse evropske tovorne prevoze na vaši strani - ta vam zagotavlja najvišje standarde na področju kakovosti, varnosti in zaščite okolja. Pridobili boste z inovativnimi prevoznimi rešitvami v kombiniranem prometu in uživali boste osebno in strokovno svetovanje v vseh evropskih jezikih.
LKW WALTER blok vlak v St. Jodok am Brenner LKW WALTER blok vlak v St. Jodok am Brenner

Ali izvaja LKW WALTER svoje prevoze na okolju prijazen način?

S premestitvijo transporta s cest na »tire« in »morje« pomembno prispevamo k zmanjševanju emisij škodljivih snovi, predvsem toplogrednega plina CO2.
Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov

Katere jezike govorijo pri LKW WALTER?

Pri LKW WALTER delajo sodelavci in sodelavke iz več kot 40 narodnosti in lahko vaše želje po ugodnih prevoznih stroških, hitrem prevzemu blaga in optimalnih dobavnih rokih razumejo v več kot 35 jezikih. Seveda pa govorimo tudi tiste jezike, ki so pomembni za kompletne tovorne prevoze v ciljne trge na Bližnjem Vzhodu, v Severni Afriki, Srednji Aziji in Rusiji.
Kompletni tovori po celotni Evropi v eni roki Kompletni kamionski transporti po celotni Evropi organizirani na enem mestu

Kam izvaja LKW WALTER prevoze?

Špedicija LKW WALTER ponuja kompletne tovorne prevoze po vsej Evropi iz ene roke. Vaše blago prevažamo po vsej Evropi in tudi v Rusijo, Srednjo Azijo, Severno Aftriko in na Bližnji Vzhod in obratno. Poleg tega izvajamo tudi državne prevoze v posameznih državah Evropske unije (Avstrija, Nemčija, Velika Britanija, Španija, Francija in Švedska).

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Saudovo Arabijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Saudovo Arabijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi