Zanesite se na točno natovarjanje in raztovarjanje Vašega tovora v Lizboni, Porto, Faro, Braga ali kje drugje v zahodni državi kontinentalne Evrope.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Portugalske v vse države Evrope in obratno. Pri tem ne govorimo samo vašega jezika, temveč tudi jezike Vaših poslovnih partnerjev. Na izbranih poteh pa prav tako delujemo tudi na področju kombiniranega prometa.
Duero (Portugalska), most Duero (Portugalska), most

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Okolju prijazna transportna alternativa "Kombinirani promet" – do 29 ton
  • Govorimo jezike vseh Vaših poslovnih partnerjev
  • Zmanjševanje transportnih stroškov z optimalno izkoriščenostjo kapacitet
  • Natančno spremljanje transporta, s strani naših managerjev za transport, je zagotovljeno
  • Hiter prevzem vašega blaga širom Evrope

Naših najboljših 10 poti na trgu Portugalske

Najmočnejše relacije na/iz Portugalske (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Španija, Nemčija, Francija, Italija, Velika Britanija, Nizozemska, Belgija, Češka, Švedska, Poljska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze na Portugalsko prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Portugalske. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze na Portugalsko (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck

Katere prednosti ima kombiniran transport?

Intermodalne prevozne rešitve s podjetjem LKW WALTER Vam ponujajo številne prednosti. Na primer z zagotavljanjem opreme, ki je vedno na voljo, visoko težo nakladanja do 29 ton, in pri obhajanju voznih omejitev ponoči ali ob praznikih.
Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov

Katere jezike govorijo pri LKW WALTER?

Pri LKW WALTER delajo sodelavci in sodelavke iz več kot 40 narodnosti in lahko vaše želje po ugodnih prevoznih stroških, hitrem prevzemu blaga in optimalnih dobavnih rokih razumejo v več kot 35 jezikih. Seveda pa govorimo tudi tiste jezike, ki so pomembni za kompletne tovorne prevoze v ciljne trge na Bližnjem Vzhodu, v Severni Afriki, Srednji Aziji in Rusiji.
Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock

Kako velik je vozni park podjetja LKW WALTER?

LKW WALTER ima na voljo po vsej Evropi razširjeno omrežje prevoznih partnerjev, ki je sestavljeno iz več kot 14.000 izbranih prevoznih partnerjev, ki so bili skrbno izbrani po naših visokih zahtevah po kakovosti. Poleg cestnih prevozov zagotavljamo tudi kombinirane prevoze, kjer smo z več kot 10.000 polpriklopniki, primernimi za dvig z žerjavom, eden izmed največjih predstavnikov.
Natančen nadzor prevozov Natančen nadzor prevozov

Kakšno informacijsko tehnologijo uporablja LKW WALTER?

LKW WALTER dela z najsodobnejšo informacijsko tehnologijo, ki je po potrebi združljiva z Vašim sistemom informacijske tehnologije. Poleg tega zagotavljamo inovativne telemtaske sisteme, natančen nadzor prevozov in inteligentno programsko opremo za načrtovanje prevozov - s tem izredno znižamo prazno kilometrino.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Portugalsko so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Portugalsko Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Z LKW WALTER tudi v sosednje države


^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi