Zanesljivo, hitro in točno natovarjamo in raztovarjamo Vaš tovor v vseh 12 provincah kraljestva. Ne glede ali v Amsterdamu, Utrechtu, Groningenu ali Rotterdamu.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Nizozemske v vse države Evrope in obratno. Pri tem vam ponujamo najvišje standarde na področju kakovosti, varnosti, zdravja in varstva okolja. Na izbranih poteh pa prav tako delujemo tudi na področju kombiniranega prometa.
Kamionski promet na Nizozemskem Kamionski promet na Nizozemskem

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Transportne rešitve v celotni Evropi – "one-stop-shop"
  • Konkurenčne tovornine s pomočjo optimalne prevozne logistike
  • Natančna kontrola prevozov z najsodobnejšimi telematskimi sistemi
  • Večja obremenitev (do 29 ton tovorne teže) na področju kombiniranih prevozov
  • Dnevne možnosti prevzemov

Naših najboljših 10 poti na trgu Nizozemske

Najmočnejši promet na/iz Nizozemske (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) je:
Nemčija, Italija, Velika Britanija, Avstrija, Francija, Poljska, Španija, Madžarska, Švedska, Slovaška.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze na Nizozemsko prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Nizozemske. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze na Nizozemsko (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Sestanek skupine Sestanek skupine

Kako visoki so stroški prevoza?

Naše optimalno razmerje med ceno in storitvijo je eden glavnih razlogov, zakaj je podjetje LKW WALTER vodilna špedicija v prometu kompletnih tovorov v evropskem prostoru. S krožnimi vožnjami, inteligentno koordinacijo in sodobno programsko opremo za načrtovanje popolnoma znižamo prazno kilometrino in kar največ povečamo zasedenost.
Spletno naročilo CONNECT Spletno naročilo CONNECT

Želite izvedbo prevoznih naročil kar preko spleta?

Pri LKW Walter je to povsem preprosto! Saj z našim portalom za stranke CONNECT prejmete inteligentno orodje, s katerim lahko vaša prevozna naročila udobno sklenete s klikom na miško in imate tudi pregled nad vašimi aktualnimi naročili.
Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck

Katere prednosti ima kombiniran transport?

Intermodalne prevozne rešitve s podjetjem LKW WALTER Vam ponujajo številne prednosti. Na primer z zagotavljanjem opreme, ki je vedno na voljo, visoko težo nakladanja do 29 ton, in pri obhajanju voznih omejitev ponoči ali ob praznikih.
Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock

Kako velik je vozni park podjetja LKW WALTER?

LKW WALTER ima na voljo po vsej Evropi razširjeno omrežje prevoznih partnerjev, ki je sestavljeno iz več kot 14.000 izbranih prevoznih partnerjev, ki so bili skrbno izbrani po naših visokih zahtevah po kakovosti. Poleg cestnih prevozov zagotavljamo tudi kombinirane prevoze, kjer smo z več kot 10.000 polpriklopniki, primernimi za dvig z žerjavom, eden izmed največjih predstavnikov.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Nizozemsko so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Nizozemsko Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi