Ne glede ali München, Hamburg, Berlin ali kje drugje med Severnim morjem in Alpami, z našim transportnim omrežjem pokrivamo celotno področje države.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Nemčije v vse države Evrope in obratno. Poleg tega vam ponujamo tudi naše prevozne storitve znotraj Nemčije. Na izbranih poteh pa prav tako delujemo tudi na področju kombiniranega prometa.
Brandenburška vrata (Nemčija, Berlin) Brandenburška vrata (Nemčija, Berlin)

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Vaše špedicije za nacionalne in mednarodne prevoze.
  • Natančna kontrola prevozov z najsodobnejšimi telematskimi sistemi
  • Okolju prijazne prevozne rešitve, ki jih zagotavlja obsežno omrežje kombiniranega prevoza v Nemčiji in številnimi evropskimi državami

Naših najboljših 10 poti na trgu Nemčije

Najmočnejše relacije v/iz Nemčije (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Italija, Velika Britanija, Francija, Švedska, Avstrija, Madžarska, Poljska, Belgija, Slovaška, Nizozemska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Nemčijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Nemčije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Nemčijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

LKW WALTER blok vlak v Lorchu (Nemčija) LKW WALTER blok vlak v Lorchu (Nemčija)

Koliko izkušenj ima LKW WALTER v kombiniranem prometu?

LKW WALTER že od začetka leta 1980 let deluje na področju inovativnih prevozov v primerjavi z običajnim cestnim prevozom. Z doslednim oblikovanjem intermodalnega omrežja smo danes eden največjih udeležencev v evropskem prostoru na področju kombiniranega prometa.
Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock

Kako velik je vozni park podjetja LKW WALTER?

LKW WALTER ima na voljo po vsej Evropi razširjeno omrežje prevoznih partnerjev, ki je sestavljeno iz več kot 14.000 izbranih prevoznih partnerjev, ki so bili skrbno izbrani po naših visokih zahtevah po kakovosti. Poleg cestnih prevozov zagotavljamo tudi kombinirane prevoze, kjer smo z več kot 10.000 polpriklopniki, primernimi za dvig z žerjavom, eden izmed največjih predstavnikov.
Naši sodelavci prihajajo iz več kot 40 držav Naši sodelavci prihajajo iz več kot 40 držav

Kako se LKW WALTER sporazumeva s Vašimi poslovnimi partnerji?

LKW WALTER daje velik poudarek obsežnemu in strokovnemu svetovanju svojih strank. Komuniciramo z Vami in Vašimi poslovnimi partnerji v ustreznem jeziku države. Ker zaposlujemo sodelavke in sodelavce iz več kot 40 držav, smo v vseh ustreznih jezikih pripravljeni na uspeh.
Portal za stranke CONNECT Portal za stranke CONNECT

Katere prednosti ponuja CONNECT?

Z našim portalom za stranke CONNECT lahko izpeljete vaša prevozna naročila preko spleta. To pomeni, s klikom na miško najprej zahtevajte ponudbo, jo rezervirajte in nato prejmite aktualen pregled vaših naročil. Dodatno Vam na portalu CONNECT zagotavljamo dodatne uporabne informacije.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Nemčijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Nemčijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi