Vaše blago natovarjamo in raztovarjamo v vsej državi Maghreb. Ne glede ali Casablanca, Agadir, Quarazazat, Marakeš, Rabat ali kje drugje med Atlantskim oceanom, gorovjem Atlas in Saharo.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotnega Maroka v vse države Evrope in obratno. Pridobite z najvišjimi varnostnimi standardi zaradi našega omrežja varnih parkirišč! Na izbranih poteh pa prav tako delujemo tudi na področju kombiniranega prometa.
Zemljevid Maroka Zemljevid Maroka

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Akreditivna dokumentacija (najbolje organiziranano carinjenje)
  • Varnostno parkirno omrežje v Maroku/Tuniziji in širom Evrope
  • Komunikacija v francoščini in vseh ostalih jezikih zahodne in vzhodne Evrope kot tudi Bližnjega vzhoda.
  • Konkurenčne tovornine s pomočjo optimalne prevozne logistike
  • Natančna kontrola prevozov z najsodobnejšimi telematskimi sistemi

Naših najboljših 10 poti na trgu Maroka

Najmočnejše relacije v/iz Maroka (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Španija, Nemčija, Italija, Poljska, Velika Britanija, Švica, Avstrija, Belgija, Nizozemska, Madžarska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Maroko prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Maroka. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Maroko (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov

Katere jezike govorijo pri LKW WALTER?

Pri LKW WALTER delajo sodelavci in sodelavke iz več kot 40 narodnosti in lahko vaše želje po ugodnih prevoznih stroških, hitrem prevzemu blaga in optimalnih dobavnih rokih razumejo v več kot 35 jezikih. Seveda pa govorimo tudi tiste jezike, ki so pomembni za kompletne tovorne prevoze v ciljne trge na Bližnjem Vzhodu, v Severni Afriki, Srednji Aziji in Rusiji.
Prevzem kamiona ob trajektu (Maroko) Prevzem kamiona ob trajektu (Maroko)

V Maroko s kombiniranim prometom?

Položaj Maroka v Atlantskem oceanu in Sredozemskem morju zagotavlja, da je kombiniran promet na področju logistike privlačna prevozna alternativa. Iz vseh pomembnih gospodarskih središč Evrope pripeljemo Vaše blago do pristanišč v Španiji in Italiji. Od tam nadaljujemo prevoz z ladjo do Maroka (pomorski promet na kratkih razdaljah). Seveda pa izvedemo Vaše kamionske prevoze tudi iz Maroka v vse želene regije Evrope! Pridobili boste z velikimi kapacitetami natovarjanja, z natančnim nadzorom prevoza z inteligentnim telematskim sistemom in preprostim natovarjanjem zaradi sodobne opreme in številnimi drugimi prednostmi.
Ladijski prevoz v Severno Afriko Ladijski prevoz v Severno Afriko

V Severno Afriko s kombiniranim prevozom?

Maroko in Tunizija sta državi v Severni Afriki, ki predstavljata del velikega omrežja kombiniranih prevozov podjetja LKW WALTER. Iz vseh pomembnih ekonomskih središč v Evropi prevažamo Vaše blago v pristanišča Španije ali Italije. Od tam naprej nadaljujemo prevoz z ladjo do Maroka in Tunizije. In sicer s pomorskim prometom na kratkih razdaljah. Vaše prednosti: izognete se zastojem in prepovedim vožnje, na voljo imate več kapacitet za natovarjanje po nižjih stroških, sodobno opremo, GPS-sledenje.
Carinska tabla Carinska tabla

Kako organizira LKW WALTER carinjenje?

Carinjenje je za LKW WALTER preprosto in učinkovito rešeno. V vseh pomembnih pristaniščih in na najbolj zasedenih mejnih prehodih ima LKW WALTER svoje lastne agente za carinjenje.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Maroko so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Maroko Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Z LKW WALTER tudi v sosednje države


^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi