Ali v Skopju, Strumici, Brodu ali Gostivarju, za Vas natovarjamo in raztovarjamo tovor v vsakem kraju te Balkanske države.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Makedonije v vse države Evrope in obratno. Pri tem smo vaš neposredni kontaktni partner za vse kamionske prevoze. Poleg tega seveda govorimo z vami v vašem maternem jeziku.
Zemljevid Makedonije Zemljevid Makedonije

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • En partner za VSE kompletne tovore (FTL)
  • Govorimo jezike vseh Vaših poslovnih partnerjev
  • Natančno spremljanje transporta, s strani naših managerjev za transport, je zagotovljeno

Naših najboljših 10 poti na trgu Makedonije

Najmočnejše relacije v/iz Makedonije (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Bolgarija, Grčija, Italija, Rusija, Poljska, Nemčija, Madžarska, Velika Britanija, Slovaška, Slovenija.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Makedonijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Makedonije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Makedonijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Kompletni tovori po celotni Evropi v eni roki Kompletni kamionski transporti po celotni Evropi organizirani na enem mestu

Kam izvaja LKW WALTER prevoze?

Špedicija LKW WALTER ponuja kompletne tovorne prevoze po vsej Evropi iz ene roke. Vaše blago prevažamo po vsej Evropi in tudi v Rusijo, Srednjo Azijo, Severno Aftriko in na Bližnji Vzhod in obratno. Poleg tega izvajamo tudi državne prevoze v posameznih državah Evropske unije (Avstrija, Nemčija, Velika Britanija, Španija, Francija in Švedska).
13,6 m kamion s cerado (Trailer in Tautliner) 13,6 m kamion s cerado (Trailer in Tautliner)

Katero opremo uporablja LKW WALTER pri prevozih?

Standardno uporabljamo 13,6 m dolge kamione s cerado (trailer in trautliner). Po potrebi lahko na določenih relacijah uporabljamo druge vrste kamionov (mega priklopniki, jumbo, jumbo priklopnike, majhne kamione,...). V kombiniranem prometu stavimo na priklopnike, ki jih je možno dvigniti z žerjavom, dodatno pa so na voljo tudi mega priklopniki za dvig z žerjavom (notranja višina: 3m), kakor tudi posebni priklopniki s prekatom za tuljave.
Zemljevid Vzhodne Evrope Zemljevid Vzhodne Evrope

Koliko izkušenj na področju Vzhodne Evrope ima LKW WALTER?

Odločite se za LKW WALTER in zaupajte v evropsko vodilno podjetje na trgu na področju kompletnih prevozov. Kot takšni imamo več kot 60 let izkušenj na področju logistike v Vzhodni Evropi in ustrezno poznavanje jezikov. Z obojim pridobimo v vsaki fazi Vašega prevoznega naročila, vse od rezervacije pa do dobave.
Natovarjanje kamiona s paletiranim blagom Natovarjanje kamiona s paletiranim blagom

Kaj prevaža LKW WALTER?

Osrednja dejavnost podjetja LKW WALTER je organizacija kompletnih prevozov s tovornjaki na cesti in kombiniranih prevozov. Osrednjo dejavnost pa predstavlja prevoz nenevarnega, embaliranega blaga iz panog kot so potrošno blago, lesna in papirna industrija, kovinska, kemična in avtomobilska industrija in panoge elektronike.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Makedonijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Makedonijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi