Za Vas natovarjamo in raztovarjamo blago po vsej državi panonske nižine. Ne glede ali Budimpešta, Debrecen, Pécs ali Szeged.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Madžarske v vse države Evrope in obratno. Zaupajte našim več kot 60 let dolgim izkušnjam na področju Vzhodne Evrope. Na izbranih poteh pa prav tako delujemo tudi na področju kombiniranega prometa.
Zastava Madžarske Zastava Madžarske

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Večja obremenitev (do 29 ton tovorne teže) na področju kombiniranih prevozov
  • Konkurenčne tovorne tarife zaradi zmanjšanega št. praznih kilometrov
  • Govorimo vse jezike Evrope

Naših najboljših 10 poti na trgu Madžarske

Najmočnejše relacije na/iz Madžarske (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Nemčija, Velika Britanija, Švedska, Italija, Avstrija, Španija, Nizozemska, Francija, Poljska, Belgija.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze na Madžarsko prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Madžarske. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze na Madžarsko (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck

Katere prednosti ima kombiniran transport?

Intermodalne prevozne rešitve s podjetjem LKW WALTER Vam ponujajo številne prednosti. Na primer z zagotavljanjem opreme, ki je vedno na voljo, visoko težo nakladanja do 29 ton, in pri obhajanju voznih omejitev ponoči ali ob praznikih.
Zemljevid Vzhodne Evrope Zemljevid Vzhodne Evrope

Koliko izkušenj na področju Vzhodne Evrope ima LKW WALTER?

Odločite se za LKW WALTER in zaupajte v evropsko vodilno podjetje na trgu na področju kompletnih prevozov. Kot takšni imamo več kot 60 let izkušenj na področju logistike v Vzhodni Evropi in ustrezno poznavanje jezikov. Z obojim pridobimo v vsaki fazi Vašega prevoznega naročila, vse od rezervacije pa do dobave.
LWK WALTER prikolica na lastnem zemljišču LWK WALTER prikolica na lastnem zemljišču

Kako hitro bo prostor za vaš tovor nared?

LKW WALTER prevzema vsak dan blago. Na voljo imamo zmogljivo omrežje izbranih prevoznih partnerjev v vsej Evropi. S tem vam ne zagotavljamo samo vedno dovolj prostora za tovor, temveč tudi optimalne odzivne in dobavne čase.
Centrala LKW WALTER v Wiener Neudorf ponoči Centrala LKW WALTER v Wiener Neudorf ponoči

Ali ima podjetje LKW WALTER svoje izpostave?

Zaradi učinkovitosti in prilagodljivosti upravlja LKW WALTER vse prevoze iz centrale v Wiener Neudorf pri Dunaju in iz svojega obrata v kraju Kufstein na Tirolskem. Hkrati redno obiskujemo naše stranke na njihovih lokacijah. Dnevno izvedemo več kot 100 osebnih razgovorov po vsej Evropi.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Madžarsko so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Madžarsko Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi