Z najsodobnejšo opremo natovarjamo oz. raztovarjamo vaše blago prilagodljivo v vsej državi. Ne glede ali v mestu Bejrut, Tripoli ali v katerem drugem kraju te predazijske države.

Špedicija LKW WALTER, vaš evropski transportni partner, organizira vaše transporte s tovornjaki (kompletne kamionske prevoze) v celotnem Libanonu v vse države Evrope in nazaj. Prepričali vas bomo z individualnimi transportnimi rešitvami s sodobnimi kamioni. Vključno s konkurenčnimi cenami za tovor in nadzorom prevoza s pomočjo GPS.
Sāhat an-Nadschma

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Konkurenčne tovornine s pomočjo optimalne prevozne logistike Libanon
  • Natančna kontrola prevozov z najsodobnejšimi telematskimi sistemi
  • Dnevne možnosti prevzemov

Vašo ponudbo za Libanonske prevoze prejmete tukaj!

Dovolite, da vam še danes pripravimo neobvezujočo ponudbo za vaše prevoze s tovornjaki iz in v Libanon. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - vaša špedicija za prevoze s tovornjaki Libanon > več o tem najdete tukaj v podrobnostih:

Natovarjanje kamiona s paletiranim blagom Natovarjanje kamiona s paletiranim blagom

Kaj prevaža LKW WALTER?

Osrednja dejavnost podjetja LKW WALTER je organizacija kompletnih prevozov s tovornjaki na cesti in kombiniranih prevozov. Osrednjo dejavnost pa predstavlja prevoz nenevarnega, embaliranega blaga iz panog kot so potrošno blago, lesna in papirna industrija, kovinska, kemična in avtomobilska industrija in panoge elektronike.
Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock

Kako velik je vozni park podjetja LKW WALTER?

LKW WALTER ima na voljo po vsej Evropi razširjeno omrežje prevoznih partnerjev, ki je sestavljeno iz več kot 14.000 izbranih prevoznih partnerjev, ki so bili skrbno izbrani po naših visokih zahtevah po kakovosti. Poleg cestnih prevozov zagotavljamo tudi kombinirane prevoze, kjer smo z več kot 10.000 polpriklopniki, primernimi za dvig z žerjavom, eden izmed največjih predstavnikov.
LKW WALTER blok vlak v St. Jodok am Brenner LKW WALTER blok vlak v St. Jodok am Brenner

Ali izvaja LKW WALTER svoje prevoze na okolju prijazen način?

S premestitvijo transporta s cest na »tire« in »morje« pomembno prispevamo k zmanjševanju emisij škodljivih snovi, predvsem toplogrednega plina CO2.
Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov

Katere jezike govorijo pri LKW WALTER?

Pri LKW WALTER delajo sodelavci in sodelavke iz več kot 40 narodnosti in lahko vaše želje po ugodnih prevoznih stroških, hitrem prevzemu blaga in optimalnih dobavnih rokih razumejo v več kot 35 jezikih. Seveda pa govorimo tudi tiste jezike, ki so pomembni za kompletne tovorne prevoze v ciljne trge na Bližnjem Vzhodu, v Severni Afriki, Srednji Aziji in Rusiji.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Libanon so vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Libanon vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Z LKW WALTER tudi v sosednje države


^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi