Z najsodobnejšo opremo natovarjamo in raztovarjamo Vaše blago na vsakem kraju države. Ne glede ali v mestu Riga, Ventspils ali Liepaja.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Latvije v vse države Evrope in obratno. Zanesite se na enega partnerja, ki bo vaše blago hitro in v kratkem roku pripeljal na cilj. Neodvisno od velikosti in kraja vašega podjetja.
Latvijska in evropska zastava, Riga Latvija Latvijska in evropska zastava, Riga Latvija

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Znižanje stroškov tovora z optimalno obremenitvijo oz. logistiko
  • Kratkoročen prevzem vaših kompletnih nakladov
  • Uporaba modernih in okolju prijaznih kamionov

Naših najboljših 10 poti na trgu Latvije

Najmočnejše relacije v/iz Latvije (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Nemčija, Slovaška, Poljska, Avstrija, Madžarska, Italija, Slovenija, Češka, Švedska, Nizozemska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Latvijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Latvije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Latvijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock

Kako velik je vozni park podjetja LKW WALTER?

LKW WALTER ima na voljo po vsej Evropi razširjeno omrežje prevoznih partnerjev, ki je sestavljeno iz več kot 14.000 izbranih prevoznih partnerjev, ki so bili skrbno izbrani po naših visokih zahtevah po kakovosti. Poleg cestnih prevozov zagotavljamo tudi kombinirane prevoze, kjer smo z več kot 10.000 polpriklopniki, primernimi za dvig z žerjavom, eden izmed največjih predstavnikov.
Voznik pri varovanju paletnega blaga Voznik pri varovanju paletnega blaga

Kaj razume LKW WALTER pod pojmom kakovost?

Kakovost pomeni za LKW WALTER v prvi vrsti, da optimalno izpolnimo pričakovanja naših strank. Zaradi tega smo v vsem podjetju uvedli standard ISO 9001. Upoštevanje tega standarda nadzoruje skupina koncerna imenovana Shared Service SHEQ-Managementteam, ki svoje aktivnosti objavlja tudi v poročilu podjetja.
Poslovni sestanek pri LKW WALTER Poslovni sestanek pri LKW WALTER

Kako fleksibilno deluje LKW WALTER?

Komunikacijske poti pri LKW WALTER so zelo kratke. Vse odločitve se hitro sprejmejo in so skladne s samo situacijo. Pri LKW WALTER so upravljanje ključnih strank, prodajni menedžment in prevozni menedžment pod eno streho. Poleg tega smo dnevno v stiku z našimi strankami, šoferji in mesti za nakladanje in razkladanje.
Izpostava Kufstein Izpostava Kufstein

Ali je podjetje LKW WALTER del koncerna?

LKW WALTER je avstrijsko zasebno podjetje (100 % družinska last) in sodi v skupino WALTER GROUP. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1924 in je že desetletja uspešno pri svojem poslovanju. Zanesite se na v vsakem pogledu stabilnega partnerja, kateremu mednarodne bonitetne agencije številna leta potrjujejo prvovrstno boniteto.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Latvijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Latvijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi