Z najsodobnejšo opremo natovarjamo in raztovarjamo Vaše blago v največji celinski državi Zemlje. Ne glede ali Astana, Almaty, Ust-Kamenogorsk ali Aktau.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotnega Kazahstana v vse države Evrope in obratno. Pri tem vas bomo med drugim prepričali z najbolje organiziranim carinjenjem. Prevozi od hiše do hiše brez pretovarjanja so za nas sami po sebi umevni.
Zemljevid Kazahstana Zemljevid Kazahstana

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • EN partner za VSE europske države
  • Govorimo jezike vseh Vaših poslovnih partnerjev
  • Več kot 60 let izkušenj na področju transportov v Vzhodni Evropi
  • Vsak trenutek dosegljive proste kapacitete povsod po EU
  • Natančno spremljanje transporta, s strani naših managerjev za transport, je zagotovljeno

Naših najboljših 10 poti na trgu Kazahstana

Najmočnejše relacije v/iz Kazahstana (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Švica, Slovaška, Italija, Belgija, Nemčija, Španija, Madžarska, Nizozemska, Avstrija, Danska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Kazahstan prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Kazahstana. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Kazahstan (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Izpostava Kufstein Izpostava Kufstein

Ali je podjetje LKW WALTER del koncerna?

LKW WALTER je avstrijsko zasebno podjetje (100 % družinska last) in sodi v skupino WALTER GROUP. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1924 in je že desetletja uspešno pri svojem poslovanju. Zanesite se na v vsakem pogledu stabilnega partnerja, kateremu mednarodne bonitetne agencije številna leta potrjujejo prvovrstno boniteto.
Kompletni tovori po celotni Evropi v eni roki Kompletni kamionski transporti po celotni Evropi organizirani na enem mestu

Kam izvaja LKW WALTER prevoze?

Špedicija LKW WALTER ponuja kompletne tovorne prevoze po vsej Evropi iz ene roke. Vaše blago prevažamo po vsej Evropi in tudi v Rusijo, Srednjo Azijo, Severno Aftriko in na Bližnji Vzhod in obratno. Poleg tega izvajamo tudi državne prevoze v posameznih državah Evropske unije (Avstrija, Nemčija, Velika Britanija, Španija, Francija in Švedska).
Sestanek skupine Sestanek skupine

Kako visoki so stroški prevoza?

Naše optimalno razmerje med ceno in storitvijo je eden glavnih razlogov, zakaj je podjetje LKW WALTER vodilna špedicija v prometu kompletnih tovorov v evropskem prostoru. S krožnimi vožnjami, inteligentno koordinacijo in sodobno programsko opremo za načrtovanje popolnoma znižamo prazno kilometrino in kar največ povečamo zasedenost.
LWK WALTER prikolica na lastnem zemljišču LWK WALTER prikolica na lastnem zemljišču

Kako hitro bo prostor za vaš tovor nared?

LKW WALTER prevzema vsak dan blago. Na voljo imamo zmogljivo omrežje izbranih prevoznih partnerjev v vsej Evropi. S tem vam ne zagotavljamo samo vedno dovolj prostora za tovor, temveč tudi optimalne odzivne in dobavne čase.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Kazahstan so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Kazahstan Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi