Za Vas natovarjamo in raztovarjamo Vaše blago v vsej državi. Ne glede ali v Rimu, Milanu, Bolzanu, Neaplju ali kje drugje na Apeninskem polotoku.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Italije v vse države Evrope in obratno. Zaupajte inteligentni transportni logistiki na najvišji stopnji kakovosti! Na izbranih poteh pa prav tako delujemo tudi na področju kombiniranega prometa.
Kamionski prevozi Italija, avtocesta Kamionski prevozi Italija, avtocesta

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Večja obremenitev (do 29 ton tovorne teže) na področju kombiniranih prevozov
  • Transporti od hiše do hiše brez pretovarjanja
  • Natančna kontrola prevozov z najsodobnejšimi telematskimi sistemi
  • Govorimo vse evropske jezike
  • Optimalni transportni časi

Naših najboljših 10 poti na trgu Italije

Najmočnejše relacije v/iz Italije (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Nemčija, Francija, Španija, Velika Britanija, Švedska, Belgija, Poljska, Nizozemska, Avstrija, Finska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Italijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Italije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Italijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck

Katere prednosti ima kombiniran transport?

Intermodalne prevozne rešitve s podjetjem LKW WALTER Vam ponujajo številne prednosti. Na primer z zagotavljanjem opreme, ki je vedno na voljo, visoko težo nakladanja do 29 ton, in pri obhajanju voznih omejitev ponoči ali ob praznikih.
Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov Naši sodelavci govorijo več kot 35 jezikov

Katere jezike govorijo pri LKW WALTER?

Pri LKW WALTER delajo sodelavci in sodelavke iz več kot 40 narodnosti in lahko vaše želje po ugodnih prevoznih stroških, hitrem prevzemu blaga in optimalnih dobavnih rokih razumejo v več kot 35 jezikih. Seveda pa govorimo tudi tiste jezike, ki so pomembni za kompletne tovorne prevoze v ciljne trge na Bližnjem Vzhodu, v Severni Afriki, Srednji Aziji in Rusiji.
LWK WALTER prikolica na lastnem zemljišču LWK WALTER prikolica na lastnem zemljišču

Kako hitro bo prostor za vaš tovor nared?

LKW WALTER prevzema vsak dan blago. Na voljo imamo zmogljivo omrežje izbranih prevoznih partnerjev v vsej Evropi. S tem vam ne zagotavljamo samo vedno dovolj prostora za tovor, temveč tudi optimalne odzivne in dobavne čase.
Natančen nadzor prevozov Natančen nadzor prevozov

Kakšno informacijsko tehnologijo uporablja LKW WALTER?

LKW WALTER dela z najsodobnejšo informacijsko tehnologijo, ki je po potrebi združljiva z Vašim sistemom informacijske tehnologije. Poleg tega zagotavljamo inovativne telemtaske sisteme, natančen nadzor prevozov in inteligentno programsko opremo za načrtovanje prevozov - s tem izredno znižamo prazno kilometrino.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Italijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Italijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi