Zanesite se na zanesljivo natovarjanje in raztovarjanje Vašega blaga v mestih Dublin, Galway, Limerick ali kje drugje na zelenem otoku.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Irske v vse države Evrope in obratno. Pridobite s konkurenčnimi cenami za tovor z optimalno logistiko prevoza. Na izbranih poteh pa prav tako delujemo tudi na področju kombiniranega prometa.
Rosslare Europort (Irska) Rosslare Europort (Irska)

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Znižanje stroškov tovora z optimalno obremenitvijo oz. logistiko
  • Dolgoročni dogovori z najpomembnejšimi prevoznimi družbami
  • Govorimo jezike vseh Vaših poslovnih partnerjev

Naših najboljših 10 poti na trgu Irske

Najmočnejše relacije iz/na Irsko (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Velika Britanija, Italija, Belgija, Španija, Avstrija, Slovaška, Poljska, Madžarska, Nizozemska, Švedska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze na Irsko prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Irske. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze na Irsko (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Sestanek skupine Sestanek skupine

Kako visoki so stroški prevoza?

Naše optimalno razmerje med ceno in storitvijo je eden glavnih razlogov, zakaj je podjetje LKW WALTER vodilna špedicija v prometu kompletnih tovorov v evropskem prostoru. S krožnimi vožnjami, inteligentno koordinacijo in sodobno programsko opremo za načrtovanje popolnoma znižamo prazno kilometrino in kar največ povečamo zasedenost.
LWK WALTER prikolica na lastnem zemljišču LWK WALTER prikolica na lastnem zemljišču

Kako hitro bo prostor za vaš tovor nared?

LKW WALTER prevzema vsak dan blago. Na voljo imamo zmogljivo omrežje izbranih prevoznih partnerjev v vsej Evropi. S tem vam ne zagotavljamo samo vedno dovolj prostora za tovor, temveč tudi optimalne odzivne in dobavne čase.
Spletno naročilo CONNECT Spletno naročilo CONNECT

Želite izvedbo prevoznih naročil kar preko spleta?

Pri LKW Walter je to povsem preprosto! Saj z našim portalom za stranke CONNECT prejmete inteligentno orodje, s katerim lahko vaša prevozna naročila udobno sklenete s klikom na miško in imate tudi pregled nad vašimi aktualnimi naročili.
Kompletni tovori po celotni Evropi v eni roki Kompletni kamionski transporti po celotni Evropi organizirani na enem mestu

Kam izvaja LKW WALTER prevoze?

Špedicija LKW WALTER ponuja kompletne tovorne prevoze po vsej Evropi iz ene roke. Vaše blago prevažamo po vsej Evropi in tudi v Rusijo, Srednjo Azijo, Severno Aftriko in na Bližnji Vzhod in obratno. Poleg tega izvajamo tudi državne prevoze v posameznih državah Evropske unije (Avstrija, Nemčija, Velika Britanija, Španija, Francija in Švedska).

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Irsko so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Irsko Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi