Ne glede ali Teheran, Isfahan, Bandar Abbas ali Buschehr, Vaše blago natovarjamo in raztovarjamo po vsej državi med Kaspijskim morjem in Perzijskim zalivom.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotnega Irana v vse države Evrope in obratno. Zanesite se na partnerja, ki vas bo prepričal z optimalno transportno logistiko. Poleg tega ne govorimo samo vašega jezika, temveč tudi jezik vaših poslovnih partnerjev.
Zemljevid Irana Zemljevid Irana

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Transporti od hiše do hiše brez pretovarjanja
  • Osebna oskrba v vašem jeziku
  • Optimalni transportni časi
  • En partner za VSE kompletne tovore (FTL)
  • Nadzor transporta z GPS-nadzorom

Naših najboljših 10 poti na trgu Irana

Najmočnejše relacije v/iz Irana (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Francija, Nemčija, Avstrija, Turčija, Italija, Španija, Belgija, Češka, Madžarska, Nizozemska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Iran prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Irana. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik Vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri Vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Iran (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Izobraževalni program voznikov v kraju Duisburg (Nemčija) Izobraževalni program voznikov v kraju Duisburg (Nemčija)

LKW WALTER za več varnosti na cesti?

Kot velika organizacija na področju prevozov nam je zelo pomembna varnost na cesti. Zaradi tega smo razvili obsežen program izobraževanja za voznike in priročnik za voznike. Poleg tega smo aktivni v evropskih delovnih skupinah, v katerih se pripravljajo izboljšani delovni pogoji za voznike kamionov ali pa poenotenje varnosti tovora v Evropi.
Poslovni sestanek pri LKW WALTER Poslovni sestanek pri LKW WALTER

Kako fleksibilno deluje LKW WALTER?

Komunikacijske poti pri LKW WALTER so zelo kratke. Vse odločitve se hitro sprejmejo in so skladne s samo situacijo. Pri LKW WALTER so upravljanje ključnih strank, prodajni menedžment in prevozni menedžment pod eno streho. Poleg tega smo dnevno v stiku z našimi strankami, šoferji in mesti za nakladanje in razkladanje.
Vodja transporta na sestanku skupine Vodja transporta na sestanku skupine

Ali je pri LKW WALTER na voljo cenik?

Vsak prevoz je individualen s povsem lastnimi zahtevami (opremo, dobavnim rokom, količino, časom nakladanja/časom razkladanja itd.). Prevozni stroški se lahko glede na situacijo na trgu hitro spremenijo. Zaradi tega posluje LKW WALTER brez fiksnega cenika. Naši prevozni managerji se trudijo, da za Vas vedno poiščejo rešitev z najboljšim razmerjem med kakovostjo storitve in ceno.
Centrala LKW WALTER v Wiener Neudorf ponoči Centrala LKW WALTER v Wiener Neudorf ponoči

Ali ima podjetje LKW WALTER svoje izpostave?

Zaradi učinkovitosti in prilagodljivosti upravlja LKW WALTER vse prevoze iz centrale v Wiener Neudorf pri Dunaju in iz svojega obrata v kraju Kufstein na Tirolskem. Hkrati redno obiskujemo naše stranke na njihovih lokacijah. Dnevno izvedemo več kot 100 osebnih razgovorov po vsej Evropi.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Iran so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Iran Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Za zagotovitev največje možne izkušnje uporablja ta stran piškotke. Z uporabo spletne strani soglašate s shranjevanjem piškotkov. Več informacij najdete tukaj: Pogoji uporabe