Naši transportni managerji, ki poznajo posamezne države, izvajajo Vaša naročila za prevoze povsod v predazijski državi. Ne glede ali v mestu Bagdad, Umm Qasr ali Samarra.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotnega Iraka v vse države Evrope in obratno. Kot strokovnjaki za Bližnji vzhod govorimo vse pomembne jezike. S popolno logistiko zagotavljamo konkurenčne cene tovorov in varen prevoz.
Zemljevid Iraka Zemljevid Iraka

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Carinjenje že organizirano
  • Govorimo vse jezike Evrope
  • Zmanjševanje transportnih stroškov z optimalno izkoriščenostjo kapacitet
  • Nacionalni in internacionalni transporti v eni roki
  • Transporti od hiše do hiše brez pretovarjanja

Naših najboljših 10 poti na trgu Iraka

Najmočnejše relacije v/iz Iraka (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Nemčija, Italija, Avstrija, Irak, Belgija, Češka, Hrvaška, Francija, Velika Britanija, Poljska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Irak prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Iraka. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Irak (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock

Kako velik je vozni park podjetja LKW WALTER?

LKW WALTER ima na voljo po vsej Evropi razširjeno omrežje prevoznih partnerjev, ki je sestavljeno iz več kot 14.000 izbranih prevoznih partnerjev, ki so bili skrbno izbrani po naših visokih zahtevah po kakovosti. Poleg cestnih prevozov zagotavljamo tudi kombinirane prevoze, kjer smo z več kot 10.000 polpriklopniki, primernimi za dvig z žerjavom, eden izmed največjih predstavnikov.
Natovarjanje kamiona s paletiranim blagom Natovarjanje kamiona s paletiranim blagom

Kaj prevaža LKW WALTER?

Osrednja dejavnost podjetja LKW WALTER je organizacija kompletnih prevozov s tovornjaki na cesti in kombiniranih prevozov. Osrednjo dejavnost pa predstavlja prevoz nenevarnega, embaliranega blaga iz panog kot so potrošno blago, lesna in papirna industrija, kovinska, kemična in avtomobilska industrija in panoge elektronike.
Centralna dispozicija Vaših kompletnih tovornih prevozov Centralna dispozicija Vaših kompletnih tovornih prevozov

Kaj pri tem pomeni "iz ene roke"?

LKW WALTER prevzema dispozicijo Vaših kompletnih tovorov v vse države Evrope in tudi v Rusijo, Centralno Azijo, na Bližnji Vzhod in v Severno Afriko. Neodvisno od tega, kjer ima Vaše podjetje svojo lokacijo. Naši visoko usposobljeni sodelavci iz vse Evrope so odgovorni za vaša naročila, vse od rezervacije pa do dobave in vam svetujejo v vašem jeziku.
Poslovni sestanek pri LKW WALTER Poslovni sestanek pri LKW WALTER

Kako fleksibilno deluje LKW WALTER?

Komunikacijske poti pri LKW WALTER so zelo kratke. Vse odločitve se hitro sprejmejo in so skladne s samo situacijo. Pri LKW WALTER so upravljanje ključnih strank, prodajni menedžment in prevozni menedžment pod eno streho. Poleg tega smo dnevno v stiku z našimi strankami, šoferji in mesti za nakladanje in razkladanje.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Irak so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Irak Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi