Naši jezikovno usposobljeni transportni managerji organizirajo natovarjanje in raztovarjanje Vašega tovora po vsej državi. Ne glede ali v kraju Tiflis, Kutaissi, Batumi ali Suchumi.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Gruzije v vse države Evrope in obratno. Zaupajte partnerju, ki vedno išče najboljšo rešitev za vas. Zagotavljamo optimalne roke po konkurenčnih cenah tovora.
Pogled na Tiflis (Gruzija) Pogled na Tiflis (Gruzija)

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Transportne rešitve v celotni Evropi – "one-stop-shop"
  • Dnevne možnosti prevzemov
  • Natančno spremljanje transporta, s strani naših managerjev za transport, je zagotovljeno
  • Uporaba modernih in okolju prijaznih kamionov
  • Dodatne tovorne kapacitete (lastni LKW WALTER vlaki)

Naših najboljših 10 poti na trgu Gruzije

Najmočnejše relacije v/iz Gruzije (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Italija, Turčija, Slovaška, Avstrija, Nemčija, Poljska, Madžarska, Nizozemska, Belgija, Češka.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Gruzijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Gruzije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Gruzijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Voznik pri varovanju paletnega blaga Voznik pri varovanju paletnega blaga

Kaj razume LKW WALTER pod pojmom kakovost?

Kakovost pomeni za LKW WALTER v prvi vrsti, da optimalno izpolnimo pričakovanja naših strank. Zaradi tega smo v vsem podjetju uvedli standard ISO 9001. Upoštevanje tega standarda nadzoruje skupina koncerna imenovana Shared Service SHEQ-Managementteam, ki svoje aktivnosti objavlja tudi v poročilu podjetja.
Kompletni tovori po celotni Evropi v eni roki Kompletni kamionski transporti po celotni Evropi organizirani na enem mestu

Kam izvaja LKW WALTER prevoze?

Špedicija LKW WALTER ponuja kompletne tovorne prevoze po vsej Evropi iz ene roke. Vaše blago prevažamo po vsej Evropi in tudi v Rusijo, Srednjo Azijo, Severno Aftriko in na Bližnji Vzhod in obratno. Poleg tega izvajamo tudi državne prevoze v posameznih državah Evropske unije (Avstrija, Nemčija, Velika Britanija, Španija, Francija in Švedska).
Portal za stranke CONNECT Portal za stranke CONNECT

Katere prednosti ponuja CONNECT?

Z našim portalom za stranke CONNECT lahko izpeljete vaša prevozna naročila preko spleta. To pomeni, s klikom na miško najprej zahtevajte ponudbo, jo rezervirajte in nato prejmite aktualen pregled vaših naročil. Dodatno Vam na portalu CONNECT zagotavljamo dodatne uporabne informacije.
Sestanek skupine Sestanek skupine

Kako visoki so stroški prevoza?

Naše optimalno razmerje med ceno in storitvijo je eden glavnih razlogov, zakaj je podjetje LKW WALTER vodilna špedicija v prometu kompletnih tovorov v evropskem prostoru. S krožnimi vožnjami, inteligentno koordinacijo in sodobno programsko opremo za načrtovanje popolnoma znižamo prazno kilometrino in kar največ povečamo zasedenost.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Gruzijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Gruzijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi