Vaše blago natovarjamo in raztovarjamo v vsej državi. Ne glede ali v mestu Pariz, Marseille, Nantes, Le Havre ali kje drugje v "Grande Nation".

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Francije v vse države Evrope in obratno. Poleg tega vam ponujamo tudi naše prevozne storitve znotraj Francije. Na izbranih poteh pa prav tako delujemo tudi na področju kombiniranega prometa.
Eiflov stolp v Franciji Eiflov stolp v Franciji

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Vaše špedicije za nacionalne in mednarodne prevoze.
  • Hiter prevzem Vašega blaga v celotni Evropi
  • Intermodalne prevozne rešitve za Francijo
  • Znižanje stroškov tovora z optimalno obremenitvijo oz. logistiko
  • Govorimo francosko ter tudi vse druge jezike zahodne in vzhodne Evrope

Naših najboljših 10 poti na trgu Francije

Najmočnejše relacije v/iz Francije (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Nemčija, Italija, Velika Britanija, Belgija, Španija, Nizozemska, Švedska, Avstrija, Poljska, Češka.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Francijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Francije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Francijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck

Katere prednosti ima kombiniran transport?

Intermodalne prevozne rešitve s podjetjem LKW WALTER Vam ponujajo številne prednosti. Na primer z zagotavljanjem opreme, ki je vedno na voljo, visoko težo nakladanja do 29 ton, in pri obhajanju voznih omejitev ponoči ali ob praznikih.
LWK WALTER prikolica na lastnem zemljišču LWK WALTER prikolica na lastnem zemljišču

Kako hitro bo prostor za vaš tovor nared?

LKW WALTER prevzema vsak dan blago. Na voljo imamo zmogljivo omrežje izbranih prevoznih partnerjev v vsej Evropi. S tem vam ne zagotavljamo samo vedno dovolj prostora za tovor, temveč tudi optimalne odzivne in dobavne čase.
Cestni transporti s tovornjaki Cestni transporti s tovornjaki

Kaj so največje prednosti podjetja LKW WALTER?

S podjetjem LKW WALTER imate enega partnerja za vse evropske tovorne prevoze na vaši strani - ta vam zagotavlja najvišje standarde na področju kakovosti, varnosti in zaščite okolja. Pridobili boste z inovativnimi prevoznimi rešitvami v kombiniranem prometu in uživali boste osebno in strokovno svetovanje v vseh evropskih jezikih.
Centrala LKW WALTER v Wiener Neudorf ponoči Centrala LKW WALTER v Wiener Neudorf ponoči

Ali ima podjetje LKW WALTER svoje izpostave?

Zaradi učinkovitosti in prilagodljivosti upravlja LKW WALTER vse prevoze iz centrale v Wiener Neudorf pri Dunaju in iz svojega obrata v kraju Kufstein na Tirolskem. Hkrati redno obiskujemo naše stranke na njihovih lokacijah. Dnevno izvedemo več kot 100 osebnih razgovorov po vsej Evropi.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Francijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Francijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi