Ne glede ali Tallin, Haapsalu ali Vöru - Vaše blago natovarjamo in raztovarjamo povsod v najsevernejših deželah Baltika.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Estonije v vse države Evrope in obratno. Pri tem vam individualno svetujemo v vašem maternem jeziku. Poleg tega zagotavljamo konkurenčne cene tovora z inteligentno koordinacijo.
Spomenik svobode, Estonija Spomenik svobode, Estonija

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Hiter prevzem Vašega blaga v celotni Evropi
  • Zmanjševanje transportnih stroškov z optimalno izkoriščenostjo kapacitet
  • Govorimo vse evropske jezike

Naših najboljših 10 poti na trgu Estonije

Najmočnejše relacije v/iz Estonije (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Nemčija, Poljska, Madžarska, Avstrija, Estonija, Slovaška, Slovenija, Belgija, Italija, Nizozemska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Estonijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Estonije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Estonijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Naši sodelavci prihajajo iz več kot 40 držav Naši sodelavci prihajajo iz več kot 40 držav

Kako se LKW WALTER sporazumeva s Vašimi poslovnimi partnerji?

LKW WALTER daje velik poudarek obsežnemu in strokovnemu svetovanju svojih strank. Komuniciramo z Vami in Vašimi poslovnimi partnerji v ustreznem jeziku države. Ker zaposlujemo sodelavke in sodelavce iz več kot 40 držav, smo v vseh ustreznih jezikih pripravljeni na uspeh.
Vodja transporta na sestanku skupine Vodja transporta na sestanku skupine

Ali je pri LKW WALTER na voljo cenik?

Vsak prevoz je individualen s povsem lastnimi zahtevami (opremo, dobavnim rokom, količino, časom nakladanja/časom razkladanja itd.). Prevozni stroški se lahko glede na situacijo na trgu hitro spremenijo. Zaradi tega posluje LKW WALTER brez fiksnega cenika. Naši prevozni managerji se trudijo, da za Vas vedno poiščejo rešitev z najboljšim razmerjem med kakovostjo storitve in ceno.
Izvedba prevoza LKW WALTER (notranji posnetek pisarne) Izvedba prevoza LKW WALTER (notranji posnetek pisarne)

Ali so stranke podjetja LKW WALTER samo velika podjetja?

LKW WALTER organizira kompletne tovorne prevoze za mednarodne koncerne kakor tudi za majhna in srednje velika podjetja. Neodvisno od velikosti in lokacije vašega podjetja - pridobili boste s prvovrstno izvedbo Vašega prevoza.
LKW WALTER prikolica v pristanišču Rostock LKW WALTER prikolica v pristanišču Rostock

Kaj razumemo pod "ZELENI prevoz"?

Podjetje LKW WALTER si že številna leta prizadeva za varstvo okolja. Poslujemo s prevoznimi partnerji, ki imajo okolju prijazna tovorna vozila, nenehno vlagamo v najsodobnejšo opremo za kombinirane prevoze, uporabljamo pomorski promet na kratkih razdaljah kot okolju prijazno alternativo za prevoz in nenehno posodabljamo naše načrtovanje prevozov. Zaradi tega štejemo danes k vodilnim ponudnikom na področju okolju prijaznih prevoznih rešitev.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Estonijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Estonijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi