Ne glede ali Podgorica, Tivat, Bijelo Polje, Pljevlja ali Ulcinj. Za Vas natovarjamo in raztovarjamo blago po vsej Črni gori.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Črne gore v vse države Evrope in obratno. Pri tem ne govorimo samo vseh vzhodno- in zahodno evropskih jezikov. Temveč vas prepričamo tudi s popolno organiziranim carinjenjem.
Kamionski promet v Črni gori Kamionski promet v Črni gori

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Govorimo vse evropske jezike
  • En partner za VSE kompletne tovore (FTL)
  • Natančna kontrola prevozov z najsodobnejšimi telematskimi sistemi

Naših najboljših 10 poti na trgu Črne gore

Najmočnejše relacije v/iz Črne gore (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Bolgarija, Romunija, Italija, Poljska, Slovenija, Češka, Nemčija, Francija, Madžarska, Grčija.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Črno goro prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Črne gore. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Črno goro (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Centrala LKW WALTER v Wiener Neudorf ponoči Centrala LKW WALTER v Wiener Neudorf ponoči

Ali ima podjetje LKW WALTER svoje izpostave?

Zaradi učinkovitosti in prilagodljivosti upravlja LKW WALTER vse prevoze iz centrale v Wiener Neudorf pri Dunaju in iz svojega obrata v kraju Kufstein na Tirolskem. Hkrati redno obiskujemo naše stranke na njihovih lokacijah. Dnevno izvedemo več kot 100 osebnih razgovorov po vsej Evropi.
Naši sodelavci prihajajo iz več kot 40 držav Naši sodelavci prihajajo iz več kot 40 držav

Kako se LKW WALTER sporazumeva s Vašimi poslovnimi partnerji?

LKW WALTER daje velik poudarek obsežnemu in strokovnemu svetovanju svojih strank. Komuniciramo z Vami in Vašimi poslovnimi partnerji v ustreznem jeziku države. Ker zaposlujemo sodelavke in sodelavce iz več kot 40 držav, smo v vseh ustreznih jezikih pripravljeni na uspeh.
Natovarjanje prikolice na terminalu v Rostocku Natovarjanje prikolice na terminalu v Rostocku

Kaj so največje prednosti podjetja LKW WALTER?

S podjetjem LKW WALTER imate enega partnerja za vse evropske tovorne prevoze na vaši strani - ta vam zagotavlja najvišje standarde na področju kakovosti, varnosti in zaščite okolja. Pridobili boste z inovativnimi prevoznimi rešitvami v kombiniranem prometu in uživali boste osebno in strokovno svetovanje v vseh evropskih jezikih.
Vodja transporta na sestanku skupine Vodja transporta na sestanku skupine

Ali je pri LKW WALTER na voljo cenik?

Vsak prevoz je individualen s povsem lastnimi zahtevami (opremo, dobavnim rokom, količino, časom nakladanja/časom razkladanja itd.). Prevozni stroški se lahko glede na situacijo na trgu hitro spremenijo. Zaradi tega posluje LKW WALTER brez fiksnega cenika. Naši prevozni managerji se trudijo, da za Vas vedno poiščejo rešitev z najboljšim razmerjem med kakovostjo storitve in ceno.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Črno goro so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Črno goro Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi