Točno, zanesljivo in hitro natovarjamo in raztovarjamo Vaše blago v krajih Minsk, Gorki, Gomel, Brest, Pinsk, Novopolozk ali Vitebsk.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Belorusije v vse države Evrope in obratno. Vaš tovor prevzamemo na kratki rok in nadzorujemo celoten potek prevoza. Pridobite z logistiko na najvišji stopnji.
Zemljevid Belorusije Zemljevid Belorusije

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Natančna kontrola prevozov z najsodobnejšimi telematskimi sistemi
  • Dnevne možnosti prevzemov
  • Govorimo jezike vseh Vaših poslovnih partnerjev

Naših najboljših 10 poti na trgu Belorusije

Najmočnejše relacije v/iz Belorusije (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Nemčija, Belgija, Avstrija, Italija, Švedska, Češka, Slovaška, Nizozemska, Francija, Finska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Belorusijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Belorusije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Belorusijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Sestanek skupine Sestanek skupine

Kako visoki so stroški prevoza?

Naše optimalno razmerje med ceno in storitvijo je eden glavnih razlogov, zakaj je podjetje LKW WALTER vodilna špedicija v prometu kompletnih tovorov v evropskem prostoru. S krožnimi vožnjami, inteligentno koordinacijo in sodobno programsko opremo za načrtovanje popolnoma znižamo prazno kilometrino in kar največ povečamo zasedenost.
Poslovni sestanek pri LKW WALTER Poslovni sestanek pri LKW WALTER

Kako fleksibilno deluje LKW WALTER?

Komunikacijske poti pri LKW WALTER so zelo kratke. Vse odločitve se hitro sprejmejo in so skladne s samo situacijo. Pri LKW WALTER so upravljanje ključnih strank, prodajni menedžment in prevozni menedžment pod eno streho. Poleg tega smo dnevno v stiku z našimi strankami, šoferji in mesti za nakladanje in razkladanje.
Voznik pri varovanju paletnega blaga Voznik pri varovanju paletnega blaga

Kaj razume LKW WALTER pod pojmom kakovost?

Kakovost pomeni za LKW WALTER v prvi vrsti, da optimalno izpolnimo pričakovanja naših strank. Zaradi tega smo v vsem podjetju uvedli standard ISO 9001. Upoštevanje tega standarda nadzoruje skupina koncerna imenovana Shared Service SHEQ-Managementteam, ki svoje aktivnosti objavlja tudi v poročilu podjetja.
Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock

Kako velik je vozni park podjetja LKW WALTER?

LKW WALTER ima na voljo po vsej Evropi razširjeno omrežje prevoznih partnerjev, ki je sestavljeno iz več kot 14.000 izbranih prevoznih partnerjev, ki so bili skrbno izbrani po naših visokih zahtevah po kakovosti. Poleg cestnih prevozov zagotavljamo tudi kombinirane prevoze, kjer smo z več kot 10.000 polpriklopniki, primernimi za dvig z žerjavom, eden izmed največjih predstavnikov.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Belorusijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Belorusijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi