Vaše blago natovarjamo na Dunaju, v Linzu, Grazu in Salzburgu prav tako kot v Innsbrucku, Feldkirchu in vsakem drugem kraju med Bodenskim jezerom in Neusiedlersse.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Avstrije v vse države Evrope in obratno. Poleg tega vam ponujamo naše prevozne storitve tudi v okviru Avstrije. Na izbranih poteh pa prav tako delujemo tudi na področju kombiniranega prometa.
Avtocesta Brennerautobahn, evropski most (Innsbruck, Avstrija) Avtocesta Brennerautobahn, evropski most (Innsbruck, Avstrija)

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Promet od hiše do hiše tudi pri delnih tovorih
  • Dnevne možnosti prevzemov
  • Natančna kontrola prevozov z najsodobnejšimi telematskimi sistemi
  • Okolju prijazna transportna alternativa "Kombinirani promet" – do 29 ton in 36 mest za odlaganje palet
  • Govorimo jezike vseh Vaših poslovnih partnerjev

Naših najboljših 10 poti na trgu Avstrije

Najmočnejše relacije v/iz Avstrije (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Nemčija, Italija, Nizozemska, Francija, Švedska, Velika Britanija, Belgija, Poljska, Španija, Madžarska.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Avstrijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Avstrije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Avstrijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

Kompletni tovori po celotni Evropi v eni roki Kompletni kamionski transporti po celotni Evropi organizirani na enem mestu

Kam izvaja LKW WALTER prevoze?

Špedicija LKW WALTER ponuja kompletne tovorne prevoze po vsej Evropi iz ene roke. Vaše blago prevažamo po vsej Evropi in tudi v Rusijo, Srednjo Azijo, Severno Aftriko in na Bližnji Vzhod in obratno. Poleg tega izvajamo tudi državne prevoze v posameznih državah Evropske unije (Avstrija, Nemčija, Velika Britanija, Španija, Francija in Švedska).
Portal za stranke CONNECT Portal za stranke CONNECT

Katere prednosti ponuja CONNECT?

Z našim portalom za stranke CONNECT lahko izpeljete vaša prevozna naročila preko spleta. To pomeni, s klikom na miško najprej zahtevajte ponudbo, jo rezervirajte in nato prejmite aktualen pregled vaših naročil. Dodatno Vam na portalu CONNECT zagotavljamo dodatne uporabne informacije.
Centrala LKW WALTER v Wiener Neudorf ponoči Centrala LKW WALTER v Wiener Neudorf ponoči

Ali ima podjetje LKW WALTER svoje izpostave?

Zaradi učinkovitosti in prilagodljivosti upravlja LKW WALTER vse prevoze iz centrale v Wiener Neudorf pri Dunaju in iz svojega obrata v kraju Kufstein na Tirolskem. Hkrati redno obiskujemo naše stranke na njihovih lokacijah. Dnevno izvedemo več kot 100 osebnih razgovorov po vsej Evropi.
Skladišče z visokimi regali pri WALTER LAGER-BETRIEBE (Avstrija - Wiener Neudorf) Skladišče z visokimi regali pri WALTER LAGER-BETRIEBE (Avstrija - Wiener Neudorf)

Ali LKW WALTER ponuja tudi skladiščne površine?

Ja, v Wiener Neudorf ponuja hčerinsko podjetje WALTER LAGER-BETRIEBE sodobna visoka skladišča. Idealen partner za rešitve centralnega skladiščenja in poslovanja z zunanjimi izvajalci. Pripravimo idealen koncept skladiščenja, prilagojen Vašim potrebam. Več podrobnosti najdete na naslovu www.walter-lager-betriebe.com.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Avstrijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Avstrijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi