Ne glede ali London, Edinburgh, Cardiff, Belfast ali kje drugje med Severnim morjem in Severnim Atlantskim oceanom - z našim omrežjem prevozov pokrivamo celotno združeno kraljestvo.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropo, organizira Vaše kamionske prevoze (kompletne tovore) iz celotne Anglije v vse države Evrope in obratno. Zagotavljamo kratkoročno zagotovitev prostora v kamionu za prevoz in prevzem blaga. Na izbranih poteh pa prav tako delujemo tudi na področju kombiniranega prometa.
Big Ben (VB, London) Big Ben (VB, London)

Vaše prednosti pri LKW WALTER

  • Nadzor transporta z GPS-nadzorom
  • Dolgoročni dogovori z najpomembnejšimi prevoznimi družbami
  • Govorimo jezike vseh Vaših poslovnih partnerjev
  • Kratkoročen prevzem vaših kompletnih nakladov
  • Optimalni transportni časi

Naših najboljših 10 poti na trgu Anglije

Najmočnejše relacije v/iz Anglije (uvoz/izvoz) za kompletne tovore (FTL) so:
Nemčija, Italija, Poljska, Francija, Belgija, Španija, Nizozemska, Avstrija, Madžarska, Slovaška.
LKW WALTER organizria tudi dnevne odhode za vse druge države Evrope!

Vašo ponudbo za prevoze v Anglijo prejmete tukaj!

Zahtevajte že danes neobvezujočo ponudbo za Vaše kamionske prevoze v in iz Anglije. V celoti izpolnite obrazec in takoj boste prejeli podatke za stik vašega osebnega svetovalca, ki se bo pri vas oglasil v roku štirih ur (od PON do TOR od 08.00 ure do 17.00 ure)
Tukaj kliknite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo v naslednjih 4 urah.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze v Anglijo (špediter) > več podrobnosti tukaj:

LWK WALTER prikolica na lastnem zemljišču LWK WALTER prikolica na lastnem zemljišču

Kako hitro bo prostor za vaš tovor nared?

LKW WALTER prevzema vsak dan blago. Na voljo imamo zmogljivo omrežje izbranih prevoznih partnerjev v vsej Evropi. S tem vam ne zagotavljamo samo vedno dovolj prostora za tovor, temveč tudi optimalne odzivne in dobavne čase.
Spletno naročilo CONNECT Spletno naročilo CONNECT

Želite izvedbo prevoznih naročil kar preko spleta?

Pri LKW Walter je to povsem preprosto! Saj z našim portalom za stranke CONNECT prejmete inteligentno orodje, s katerim lahko vaša prevozna naročila udobno sklenete s klikom na miško in imate tudi pregled nad vašimi aktualnimi naročili.
Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck Polprikolica v izvedbi za dviganje z žerjavom pri natovarjanju s portalnim žerjavom v kraju Lübeck

Katere prednosti ima kombiniran transport?

Intermodalne prevozne rešitve s podjetjem LKW WALTER Vam ponujajo številne prednosti. Na primer z zagotavljanjem opreme, ki je vedno na voljo, visoko težo nakladanja do 29 ton, in pri obhajanju voznih omejitev ponoči ali ob praznikih.
Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock Tugmaster + prikolica v pristanišču Rostock

Kako velik je vozni park podjetja LKW WALTER?

LKW WALTER ima na voljo po vsej Evropi razširjeno omrežje prevoznih partnerjev, ki je sestavljeno iz več kot 14.000 izbranih prevoznih partnerjev, ki so bili skrbno izbrani po naših visokih zahtevah po kakovosti. Poleg cestnih prevozov zagotavljamo tudi kombinirane prevoze, kjer smo z več kot 10.000 polpriklopniki, primernimi za dvig z žerjavom, eden izmed največjih predstavnikov.

Še imate vprašanja?
Naši strokovnjaki za Anglijo so Vam z veseljem na voljo:

Potrebujete morda dodatne podrobnosti, splošne informacije ali imate posebne zahteve? Preprosto izpolnite obrazec za stik in prejeli boste podatke za stik Vašega osebnega svetovalca!
Naši strokovnjaki za Anglijo Vam rade volje svetujejo!
Tukaj imate na voljo dodatna vprašanja/odgovore povezane s temo špedicije:
Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)
^ - Top

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi